Публикувано Октомври 26, 20178 гд Здравейте! Някой наясно ли е как се добавя бизнес адрес в Apple Maps? Опитах през Apple Maps Connect, но ми казва,че Бг не фигурира в списъка. Edit: Оправих се. Става през Maps на телефона.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Автор Намираш мястото,после горе в десния ъгъл “i” и Add a place.Попълваш каквото е нужно и чакаме някакво потвърждение.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Здравейте! Някой наясно ли е как се добавя бизнес адрес в Apple Maps? Опитах през Apple Maps Connect, но ми казва,че Бг не фигурира в списъка. Edit: Оправих се. Става през Maps на телефона. Сподели бре!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд През таблета не се получава, като ми върнат телефона ментел ще пробвам. Благодаря. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Автор Няма проблем и с таблета. Разрешил ли си Apple да се възползват от теб за подобряване на картите?
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Явно моя е старичък iPad 3 и във версията с която съм го няма. Едит: Получи се малко по различно изглежда менюто просто при мен. Благодаря още веднъж. Редактирано Октомври 27, 20178 гд от turieca
Публикувано Октомври 28, 20178 гд Имаше ли я твоята категория. При мен липсва[emoji53] и не знам каква да избера. Няма нищо близко. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 28, 20178 гд Автор Имаше подобна,да. Когато ми се обадиха, на БЪЛГАРСКИ ме попитаха за уточнение. Но аз съм в сферата на хотелиерството и се случва по-лесно. Фигурирам в големи сайтове и предполагам това е плюс.
Публикувано Октомври 30, 20178 гд Вече добавих 2 ПОИ-та и от епъл са одобрени, но без обаждане и въпроси от тяхна страна.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.