Публикувано Декември 1, 20178 гд Чудесен заместител на Коди за гледане на филми онлайн безплатно. Инсталира се от сайта им. https://www.strem.io/ След инсталиране иска регистрация или логване. Следваща стъпка е да се добавят добавките. Това става от настройки/add-ons. След като се добавят, вече ще има опция за гледане безплатноИма чудесна опция за стрийм към смарт у-ва. При мен даже стриймва към телевизор LG. Приложението е налично и за IOS. Като се логнете със същия акаунт, добавките ще са достъпни в менюто. За съжаление обаче, стриймовете не тръгват на IOS!
Публикувано Декември 1, 20178 гд Мерси за инфото колега. Ще го пробвам.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 1, 20178 гд И при мен работу на мак-а, но мразя да има вградени субтитри във филмите, особено ако са йероглифи.
Публикувано Януари 23, 20188 гд Субтитри могат да се добавят с drag/drop върху плеъра(Mac OS)Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 23, 20188 гд На мак минито като пусна нещо през торент и вентилатора ще излети ПП има ли адон за арена или замунда или само за този РАРБГ?
Публикувано Януари 24, 20188 гд Не ти е само на мак минито.. и заради моя макбук про спирам парното в стаята, че грее и усилвам звука, че се надвикват с вентилатора.. странно, но факт. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 24, 20188 гд Retina, late 2012. При други приложения, браузване и тн проблеми нямам, дори с виртуалната машина. Пусна ли стремио-то, излита.
Публикувано Ноември 8, 20241 гд На windows работи на мохавето ми отваря сафари и ме препраща към сайтове хулу и др. Трябват ли някакви настройки?
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Нещо не схващам, през уеб интерфейса инсталирах разни адони, после на телевизора се логвам тия адони ги няма и съответно като влезна във филма пише няма източници. На айпада в профила ми излиза така:
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Автор Така трябва да излиза и на телевизора. Нищо допълнително не се прави. Телевизора с каква операционна система е?
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Sony googleTV обаче няма синхрон излезнах логнах се замундата я няма….!?
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Автор Аз добавките ги инсталирам единствено през компютър. И всичко излиза, когато са с един и същи акаунт.
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Инсталирах през компа замунда там също не излизаше инсталирано (което бях направил през айпада), появи се на ТВ и сега ново 20, каквото и да цъкна на ТВ като филм излиза това 😂:
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Автор Без идея. При мен всичко работи без грешка на много устройства.
Публикувано Ноември 22, 20241 гд Направих нов акаунт, с него стана стария явно се омаза. Има ли начин за размера на субтитри че е огромен? И само от опенсубтитлес ли има?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.