Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Не зная дали има общо но в сайта за адони го дава с такъв статус:
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 В тази zamunda.net ПП не иска пак без Зелка Редактирано Ноември 11, 2025Ноем 11 от profusion
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Аз нещо не разбирам, като съм го добавил с мака адона стои и на ТВ си го има и там вече, защо дА го добавям пак?
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Автор Докато се чудиш, можеше вече да гледаш) Само следвай стъпките.
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Изтрих добавката. Влезнах през ТВ. Пейстнах линка с дистанционното на гугъл хоум. Йок. Нъцки!
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Автор Е, незнам! На още 2 акаунта съм я сложил и си работи. Какво йок? Не излиза въобще?
Публикувано Ноември 11, 2025Ноем 11 Да не излиза раздел никакъв нов с торенти. Нито с акаунти нито без акаунти на ТВ пробвах току що.
Публикувано Ноември 12, 2025Ноем 12 Добавям ръчно добавките на Android TV, но не се появяват, въпреки че пише, че са инсталирани.
Публикувано Ноември 12, 2025Ноем 12 Линкът си е наред. Въвеждам го, излиза ми да конфигурирам аддона, въвеждам потребителско име и парола за двата тракера и давам инстал. Добавката се вижда, че е инсталирана, но не се вижда при избиране на source....
Публикувано Ноември 12, 2025Ноем 12 Е ми супер! След малко идвам у вас да си гледам сериала 🤣. Ще го мъча друг път. На мака се виждат и работи, обаче защо на ТВ не става..за секунди ми изписва Zamunda&Zelka loading, но до там. Тъпо! Редактирано Ноември 12, 2025Ноем 12 от mirror
Публикувано Ноември 13, 2025Ноем 13 При мен се появи след като промених паролите на зелка и замунда. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 2025Ноем 13 на 10.11.2025 г. в 20:59, gogi6 написа: https://350ca7a1c885-zelka2stremio.baby-beamup.club/manifest.json Отваряте “addons” на устройството, отивате на “Ad addon” При мен не излиза бутон " Ad addon ". И малко глупав въпрос, копираш линка по горе предполагам, а не влизаш в него? ако се появи бутона по някакъв начин.
Публикувано Ноември 13, 2025Ноем 13 При мен на ТВ- то инсталирам добавкатавкарвам име и парола, но като искам да пусна филм излиза за момент замунда/ зелка и изчезва. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 14, 2025Ноем 14 И при мен се появи от този линк Замундата, но пак не нещо бъгаво. Примерно излизат торенти само на много малко неща а знам че ги има. Пример пиша pluribus в замунда има епизоди, в стремио няма на pluribus Замунда...
Публикувано Декември 22, 2025Дек 22 Някой да го е подкаръл на ATV ? Добавих си акаунта и всички добавки бяха автоматично добавени но филми не тръгват .
Публикувано Декември 22, 2025Дек 22 Автор Няма как да стане! Mi box 3 gen за 109 лв. е в пъти по-функционално.
Публикувано Декември 22, 2025Дек 22 @turganay, нали си със смарт телевизор(даже ми се върти, че е сони)? Просто си инсталирай Stremio на него.
Публикувано Декември 22, 2025Дек 22 От доста време ми седеше в чекмеджето и реших да го включа защото доста турски канали на сонито не могат да се инсталират а на АТВ- то може. Оказа, че и дистанционното вече е заминало. Иначе Stremio нa сонито си върви.
Публикувано Декември 23, 2025Дек 23 Автор За съжаление, повечето телевизори с андроид спестяват от хардуер. Бавно работят и крашват приложенията. Твърде кратък е живота за да чакам някакво сони да пожелае да зареди нещо. Излиза най-новия бокс, купувам за някъде 100 кинта и толкоз.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.