Публикувано Юли 10, 20187 гд преди 7 часа, skpavlov написа: Не намирам читав appsync. Ти за т'ва ли джейлна? Темата е за ДЖЕЙЛБРЕЙК, не за пиратстване! Всички останали мнения ще се трият!
Публикувано Юли 11, 20187 гд Извинете за спама. Като инсталирам от сидия и при стартирането и се получава това. Мнения.
Публикувано Юли 11, 20187 гд Джейл брейка е все по-сложен и с все повече проблеми спрямо този от преди много години. Препоръчвам ти, преди да правиш каквото и да било и да инсталираш каквото и да било да четеш дълго и задълбочено кое какво прави и какви проблеми създава. Все по-малко хора се занимават със джейлбрейк във форума, просто защото от много години същия не е нужен за работата на телефона като такъв.
Публикувано Юли 11, 20187 гд Автор Извинете за спама. Като инсталирам от сидия и при стартирането и се получава това. Мнения. На първо място изтрий repo666 от Cydia Sources .И джейла изобщо не е сложен! Просто липсва в последно време. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 11, 20187 гд Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!!
Публикувано Юли 11, 20187 гд Преди два дни, но е джейл само за iOS 11.4 beta 1,2 и 3. Джейла не работи на официалния iOS 11.4.
Публикувано Юли 11, 20187 гд След джейла при мен не се връзва автоматично на wifi, трябва при всяко отключване ръчно да се връзвам. Друг има ли такива наблюдения.
Публикувано Юли 11, 20187 гд Рестор директно или пробвай да разкараш последно добавените приложения, туикове от cydia.
Публикувано Юли 11, 20187 гд Автор Тц! Това с wi-fi си го има. Аз имам само speak notification и Anemone.
Публикувано Юли 11, 20187 гд Автор Рестартирах телефона и без джейл няма проблем с wi-fi. Джейлнах наново и засега няма проблем. Разкарах Audio Recorder обаче. Ще чакам ъпдейт, колкото и да ми е нужен.
Публикувано Юли 16, 20187 гд Автор Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!!Положението с репотата изобщо не е такова каквото беше. Повечето разработчици си имат собствени репота и за да имаш определен туик трабва да ги добавяш! Това няма нищо общо с пиратството. Начина на плащане също е различен. Добавянето на много туикове също не е проблем. Това не е едно време и не е Iphone 2G. Повечето туикове са стотици пъти по-леки от приложенията в AppStore. Не виждам как може да се натовари толкова здраво у-во като Iphone (iPad). По-скоро резултата е обратен. Понеже от няколко дни раздела “purchase” в AppStore ми е празен, видях какви са цените на приложения, които съм купувал. Някои са умножени по 5-7 пъти?! Tapatalk Pro 22лв)))) И не само. Така че, не виждам и лошо да тестваш пиратско такова, преди да купуваш!
Публикувано Юли 16, 20187 гд repo.packix.com ми създаваше доста проблеми вкл. при стартиране на сидия и определени туикове от други репа не можех да инсталирам до като не премахнах въпросното репо. Бих ви посъветвал да не го качвате.
Публикувано Юли 26, 20187 гд Здравейте, моля за съдействие. След ъпдейт на сидия заби и сега вече не стартира. Реджейлнах, но ефект няма. Как да подкарам сидия отново? Редактирано Юли 26, 20187 гд от skpavlov
Публикувано Юли 26, 20187 гд В Гуугъл като напишеш за проблема, не излиза ли нещо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20187 гд Автор Онсталираш този .deb от тук с помощта на Filza или SSH! Най-вероятно ще се появи бяла икона. Отваряш и ъпдейтваш от там. После влизаш в Cydia и триеш Cydia Update helper https://github.com/ElectraJailbreak/electratools/blob/gh-pages/debs/cydia-upgrade-helper_1.1-1_iphoneos-arm.deb
Публикувано Юли 31, 20187 гд Дали излезе нещо от сорта на xcon което да байпасва.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.