Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Струва ли си APPLE TV?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Нов съм в света на Епъл, нямам и месец, откакто закупих iPhone 6. APPLE TV ми изглежда готина джаджа, но струва ли си парите? И за какво точно служи? Доколкото ми е известно е дигитален медия плеър? Още отпреди да имам епъл продукти, съм си купувал филми и концерти от iTunes! Също така интересува ме дали е възможно да се гледа HBO GO във FULL HD, и съществува ли като приложение? Както и последният модел Епъл тв дали поддържа освен 4к и 1080 резюлция? Извинявам се, ако изглеждам като индианец във вашите очи. Очаквам вашите отговори. 

Публикувано

Да струва си всяка стотинка. Има от скоро HBO GO в стора , гледа се перфектно, резолюцията зависи от връзката ти , ползва се smooth streaming. 1080 също се подържа. Можеш да си инсталираш и Kodi и ако имаш абонамент за Булсат да си гледаш каналите там.

Публикувано
  • Автор

Свързва се чрез HDMI кабел, нали? Става и стар такъв? не е нужно да купувам нов? А как става, ако искам да "пиратствам" филм? Качвам го в библиотеката ми и той си го стриймва ли? Още веднъж се извинявам за глупавите ми въпроси.

Публикувано
  • Автор

Замества всеки Blu-Ray player?

Публикувано

Можеш да си инсталираш Infuse и с него да си стриймваш всичко от домашната мрежа. За блурей не мога да потвърдя не съм пускал токова големи файлове.

Публикувано
  • Автор

А има ли достъп до Apple Music? Аз съм твърдо решил тези дни да си го взема, просто ми е любопитно

Публикувано

Да.

Публикувано

Само да добавя, че става въпрос за АТВ 4. С предишните версии няма да можеш да направиш горе споменатите неща.

Публикувано

Е,като пита за 4К видео,явно е наясно.

Публикувано
  • Автор

Да, говоря за Apple TV 4к,  който беше лансиран на пазара през есента тази година.

http://www.istyle.eu/bg/apple-tv-4k.html?&model=1107

Публикувано
  • Автор

Закупено е! Страхотно е!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.