Публикувано Декември 27, 20178 гд Здравейте! Нов съм в света на Епъл, нямам и месец, откакто закупих iPhone 6. APPLE TV ми изглежда готина джаджа, но струва ли си парите? И за какво точно служи? Доколкото ми е известно е дигитален медия плеър? Още отпреди да имам епъл продукти, съм си купувал филми и концерти от iTunes! Също така интересува ме дали е възможно да се гледа HBO GO във FULL HD, и съществува ли като приложение? Както и последният модел Епъл тв дали поддържа освен 4к и 1080 резюлция? Извинявам се, ако изглеждам като индианец във вашите очи. Очаквам вашите отговори.
Публикувано Декември 27, 20178 гд Да струва си всяка стотинка. Има от скоро HBO GO в стора , гледа се перфектно, резолюцията зависи от връзката ти , ползва се smooth streaming. 1080 също се подържа. Можеш да си инсталираш и Kodi и ако имаш абонамент за Булсат да си гледаш каналите там.
Публикувано Декември 27, 20178 гд Автор Свързва се чрез HDMI кабел, нали? Става и стар такъв? не е нужно да купувам нов? А как става, ако искам да "пиратствам" филм? Качвам го в библиотеката ми и той си го стриймва ли? Още веднъж се извинявам за глупавите ми въпроси.
Публикувано Декември 27, 20178 гд Можеш да си инсталираш Infuse и с него да си стриймваш всичко от домашната мрежа. За блурей не мога да потвърдя не съм пускал токова големи файлове.
Публикувано Декември 27, 20178 гд Автор А има ли достъп до Apple Music? Аз съм твърдо решил тези дни да си го взема, просто ми е любопитно
Публикувано Декември 27, 20178 гд Само да добавя, че става въпрос за АТВ 4. С предишните версии няма да можеш да направиш горе споменатите неща.
Публикувано Декември 27, 20178 гд Автор Да, говоря за Apple TV 4к, който беше лансиран на пазара през есента тази година. http://www.istyle.eu/bg/apple-tv-4k.html?&model=1107
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.