Публикувано Януари 23, 20188 гд Здравейте, Имам плейлиста, която искам да си запиша на диск за колата. Форматът е защитеният файл .m4p, което не мога да "чета" с нищо. Опитах няколко програми от рутракера, но без успех, и не съветвам да си губите времето. Ще съм благодарен ако някой се е справил с това и сподели. Разполагам с МакБук Про без ДВД, Уиндоус 10 ПЦ с ДВД и iPhone 7. В интернет има описан метод посредством iTunes и запис на DVD, но вероятно е от стара версия, защото при мен опцията липсва на Мака и на Уиндоус.
Публикувано Януари 23, 20188 гд Потърси темата "Как да направим рингтон чрез iTunes", бързо ще се светнеш как се конвертира m4r не е нищо специално, ами е AAC със сменено разширение. Можеш за бозата да си свалиш стар тюнс(преди в.12) и да печеш, а можеш и Неро в режим дата и диск-ет-уанс. Хм, сега видях, че искаш обратното - от m4r към нещо друго. Имаш опция Импорт в тюнса, с нея освен печенето на аудио(в старите версии) можеш и да конвертираш в мр3, Епъл луслес и т.н. Ако плейърът ти поддържа адвансд аудио кодек(AAC), просто смени разширенията от м4r на AAC и го изпечи с к'вот' ти дойде. Ако печеш с Неро или Тоуст тайтаниъм - копираш m4r-ките извън лайбрърито на тюнса, сменяш на AAC и директно си заформяш аудио ЦД.
Публикувано Април 6, 20188 гд С новата версия на Тунеса не може да се конвертира файл за рингтон. Стария метод не работи. Ако някой знае как се прави да сподели.
Публикувано Април 7, 20188 гд Може Първо изрязваш песента до 30 сек. След това отиваш горе на File->Convert->Create AAC version После десен бутон и Show in finder за Мак или за Уиндоус да ти покаже файла в екслорер Променяш разширението на .m4r и драгваш в айтюс в полето тоунс, което излиза когато телефона ти е закачен. Синхронизирш.
Публикувано Април 7, 20188 гд преди 43 минути, arm11 написа: File->Convert->Create AAC version Това действие не ми позволява да направя.
Публикувано Април 7, 20188 гд Не че нещо, ама има десетки онлайн сайтове в който си качваш мелодията, режеш си я в часта която ти трябва и времето за което ти трябва и с един бутон ти я конвертира и ти дава бутон да си я свалиш. После само драгваш файла в iTunes в полето за тонове и синхронизираш
Публикувано Април 7, 20188 гд M4p e защитен файл от Apple music и itunes не може да го конвертира, има в нета програма затова, потърси в google!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 7, 20188 гд Търсих в гугъл, но не открих нищо което да върши работа. Ако имате нещо например споделете.
Публикувано Април 7, 20188 гд Заповядай! how to convert m4p to mp3 for free http://www.any-audio-converter.com/itunes-m4p-to-mp3-converter.php Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 7, 20188 гд Нещо май не си прочел. Трябва от .mp3 към .m4r Току що направих и качих рингтон по начина, който описах.
Публикувано Април 7, 20188 гд После ще си го конвертира в m4r! Директно няма да стане, но мисля че програмата имаше и опция за директно конверитране! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 7, 20188 гд С айтюнс 12.7.4.76 последния. Опицята за конвертиране не работи. Иначе, да изрязвам пачето, но до там.
Публикувано Април 7, 20188 гд Използвай тази програма, която ти изпратих, има всякакви опции за конверитране в нея! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 7, 20188 гд M4p e защитен файл от Apple music и itunes не може да го конвертира, има в нета програма затова, потърси в google! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Странно, аз до ден днешен си кълцам и конвертирам с iTunes.
Публикувано Април 7, 20188 гд Тези които кълцат Явно не са с последната версия на Айтюнс. Не ми се прави клип за да покажа, че не става.
Публикувано Април 7, 20188 гд Колеги, намерих временно решение. Syncios се казва програмата, прави рингтон и директно го качва в телефона. Има и доста други полезни инструменти за Ios. Тествано и работи. Редактирано Април 7, 20188 гд от skpavlov
Публикувано Април 7, 20188 гд На мен пък не ми се прави клип, ама като седна на мака ще ти направя един. Може и под Мак и под Боза. Припомняш ми вица за ракетата и космоса...
Публикувано Април 7, 20188 гд Имам чувството вече, че само с мен се заяждаш. Ето видео https://streamable.com/7db1y Редактирано Април 7, 20188 гд от skpavlov
Публикувано Април 7, 20188 гд Ох, тънкообидния, видял заяждане във всяка критика...Ами, сега почвам да се заяждам. Двама души с ъпдейтнати тюнсове ти казваме, че става - минимум своите телефони правим(аз имам 4 броя - 3GS, 4S, 5S и 7 Plus), отделно на познати. Ти - не, та не. Как мислиш, в чий телевизор е грешката и какво доказваш с видеото? Неумението си? Кой ти е казал, че можеш да редактираш/създадеш версия от съдържание в телефона? Хайде помисли малко и пробвай пак.
Публикувано Април 7, 20188 гд Аз ептен се обърках тук, кой какво иска [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 10, 20188 гд Днес и аз пробвах да "Конвертирам" през iTunes m4a to m4r и не стана! Чудно ми е , как при вас все става. Няма ли някой специалист да се обади? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 11, 20187 гд преди 9 часа, JmeLche написа: "Конвертирам" през iTunes m4a to m4r Забавен казус. m4a и m4r са едно и също. "Конвертира" се с подмяна на една буква. Без да претендирам, че съм специалист.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.