Публикувано Февруари 14, 20188 гд Имате ли идея как да си активирам Hotspot на iPhone X? Когато натисна Set Up, ми дава следното съобщение:
Публикувано Февруари 14, 20188 гд В главното меню на Сетингс, нямаш ли там Пърсанъл Хотспот под Мобайл Дейта?
Публикувано Февруари 14, 20188 гд Не цитирай предходното мнение, счита се за спам. Достатъчно е са пишеш под него и се подразбира, че въпроса или отговора е към него. Напиши в сърча на Сетингс ( най-горе в Сетингс ) Personal Hotspot и от излезлите резултати избери ако имаш Personal Hotspot in Mobile Data. Там ако успееш да влезнеш би трябвало това да са настройките на Personal Hotspot.
Публикувано Февруари 14, 20188 гд Колега към кой оператор си ? Аз съм към Виваком и съм намерил начин за ръчни настройки при които персонал хот спопота работи перфектно. За др оператори нямам представа дали може чрез ръчни настройки. Редактирано Февруари 14, 20188 гд от venelin111111 Правопис
Публикувано Февруари 15, 20188 гд Със бобската карта не ми даваше и настройки да се правят, а трябваше оператора да преконфигурира настройките на картата. https://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/30907-iphone-5-hotspot-липсващ-таг/
Публикувано Септември 26, 20196 гд на 14.02.2018 г. at 23:15, venelin111111 написа: Колега към кой оператор си ? Аз съм към Виваком и съм намерил начин за ръчни настройки при които персонал хот спопота работи перфектно. За др оператори нямам представа дали може чрез ръчни настройки. ще можели и на мен да ми кажиш
Публикувано Септември 26, 20196 гд Пращам настройките в снимки: Парола:VIVACOM Sent from my iPhoneХ using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате