Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не получавам код за 2step Verification

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, значи въвеждам си данните и ми излиза да вкарам коса и това е. Картата за номера е вкарана точно в Айфона. Какво да правя сега? 

Давам Get a call и нищо не става. 

Публикувано

Какво искаш да активираш?

Публикувано
  • Автор

IPhone se

Публикувано

Ако нямаш друго I у-во,разкарай 2 step.

Публикувано
  • Автор

Ами нямам. Проблемът е, че съм сложил два номера. Но това според мен няма значение. Аз натискам Text on еди кой си номер и нищо. Давам Call me on си кой си номер и пак нищо. 

Публикувано

Сложи картата която е регистрирана за кода в друг телефон, а в айфона някаква друга. Колкото да получиш кода. И после изключи 2 step. Няма друго решение и ако нямаш второ устройство от епъл никога не го включвай

Публикувано
  • Автор

Това някакъв бъг ли е?

Публикувано

Ами някакво недомислие е според мен. Кода идва в телефона но не може да се види докато не завърши активацията, а активацията не може да се завърши без кода.

А обаждането с кода не идва може би по вина на българските мобилни оператори които го отхвърлят

Публикувано

И проблем понякога в сървърите на Ейпъл.Веднъж и аз чаках около 3 часа за да ми прозвънят и прочетох после за някакъв срив.

Публикувано

2 step,може и да е много полезно,секюрити и т.н.,ама като тръгнах да ресторвам едно старо АТВ2,го разкарах на сеундата.

Публикувано

Аз вече 1 месец се боря с Apple да ресетнат на жената профила, защото не знам чий е номера за recovery на акаунта. Отговорът им е "Ако не знаете номера няма как да влезете в акаунта си". Пълни олигофрени. Препоръчвам на всички да спрат  Two-Factor authentication. Знам паролата, данни за плащане и тайни въпроси, но олигофърите искат номера.

Untitled.png

Публикувано

Номера не е ли изписан в iCloud/ passwords & security? Thrusted number?

Публикувано

Нямам достъп до това меню. :)

Публикувано

Искаш да кажеш, че се опитваш да активираш iCloud и кода отива на незнаен номер?

Публикувано

Опитвам се да вляза в акаунта, той активиран преди 8 години, а кода отива при номер, който не знам чий е.

Публикувано

Това малко, като да ходиш в банка без лична карта. Ако стесниш малко кръга с номерата, че това не е от 8 години.

Публикувано

И ти почна да ми говориш като тия в Apple. Имам паролата, данни с дебитна, кредитна карта, които са в акаунта, както адреса и телефонния номер (който не отговаря с този за възстановяването на акаунта) и тайните въпроси.

Аз на пощата имам мейл за активация на тая простотия, но жена ми няма. Това си е шибан бъг на епъл и те не искат да си признаят.

Публикувано
  • Автор

Аз имам номерата. Единият е моят номер, другият номер е на майка ми. И в двата случая давам Text *****номера ми или на майка ми. И това е. Много грубо. Цъкнах и Call и пак не става. 

Значи ли , че ако имам номерата ще мога да си го активирам?

Редактирано от RedBull

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.