Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Малко разводнихме темата. Ако е необходимо, ще направя нова. Но мисля, че няма смисъл. Та...на андроид AdGuard трябва да работи във фонов режим. Не съм спец, но на дъщеря ми Mi 8 със задържане върху апликацията в мултитаскинга има опция да се заключи. Така винаги работи и реклами няма. Даже и досадните такива в дефолтските приложения!

• Отговори 79
  • Прегледа 21.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• "Други приложения"..Facebook,Twitter,YouTube ...не са само тези които си изброил. При тях отдавна има лек:) Имам предвид приложения с изскачащи банери и прозорци. Лично при мен блокира такива. Имам 2

• Тези приложения блокират реклами само в Safari* - не могат да спрат рекламите в други приложения - Youtube, Facebook, Twitter, etc. * много приложения ползват браузър, вграден в самото приложение

• Малко не в темата, но в момента има оферта за AdGuard за Mac/Windows+2 устройства. Цената е 19.99 USD за Lifetime лиценз. Може да е полезно, ако ползвате и Андроид, че там нещата са страшни. Върши чде

Добавени снимки

Публикувано

Как мога да го сложа на мибокса ръчно без аппа?

Публикувано

Филтри в рутера :)

Публикувано
  • Автор
Как мога да го сложа на мибокса ръчно без аппа?

Филтрите да, но защо без app-a?
Публикувано

Ами просто да сложа ДНС-а, ап мисля че няма за Андроид ТВ, и трябва мишки чудеса....

Освен това пробвах на Мака, изключвам аппа , пиша ДНС-а в интернет настройките и като пусна замунда примерно и има реклами....а с апа няма нищо!

И друго наблюдение с аппа имах преди проблеми с Нетфликс, често изхвърляше от филми.

Публикувано
  • Автор

Никакви чудеса. Теглиш апа.apk от сайта им и действаш

• 1 година по-късно...
Публикувано
  • Автор

Прави ми впечатление, че вече не виждам реклами в YouTube. Много рядко между клиповете излизат. Но по време на видеата реклами няма.

Публикувано

Много добро инфо, щото мисля да махам джейла и да скачам на 15!

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!

Публикувано
  • Автор

Аз не съм на 15. Но за рекламите съм убеден.

Публикувано

YouTube отново работи в пикчър енд пикчър.

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Аз да питам, свършиха ми платените слотове за устройствата за адгард+днс. А каква е разликата ако ползвам безплатния на айпада и си за сафари и си сваля конфигурация за днс-а им от тук https://adguard-dns.com/en/public-dns.html

Като гледам пак маха реклами във всички аппове? Тогава къде е разликата в платеното?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

От известно време имам следния проблем с adguard Pro , при смяна от wifi на 4/5g и после обратно , ми спира нета и трябва всеки път да включвам и изключвам апа за да се рестартира vpn-a. Пробвах сменях различи DNS -и но засега без резултат , а си е голяма мъка защото спирам да получавам и известия ....
Опцията restart protection when network changes е активирана

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

И при мен го прави това понякога

Публикувано

Открих решение което за момента се представя прекрасно https://adblockluna.com/
Инсталира се само един VPN профил, без нужда от апове.

Публикувано

То проблема е точно че минава през ВПН, та и тук ще го има проблема.

Това че няма апп е минус, не можеш да къстъмизираш филтри или настройки по страници, а всичко на куп. Защото понякога тия блокери чупят някой страници например при плащания и тн

ПП то и Адгарда има подобно ДНС решение което дори не минава през ВПН може да ти свърши работа даже повече, по горе има линк в поста ми.

Редактирано от profusion

Публикувано

Не и с него пробвах пак ставаше така. Предполагам,че проблема е в адгард.

Публикувано

Колко често става, при мен 1 път на месец, може би има връзка и с оператора?

Публикувано

На всяка смяна на мрежата , постоянно.
Оператора е А1 от 31.12 до тогава бях на Теленор и не съм го имал този проблем никога.
Ресторнах дори телефона миналата седмица през dfu за по-сигурно да е чисто но продължава.
Днес откакто сложих профила на adblockluna не е правило проблеми, а поне 5 пъти излизах от офиса и минаваше от wifi на 5g и обратно.

Публикувано

При мен проблема е постоянен, не само при смяна на мрежа. Постои ли малко неактивен и губи интернет. Няма изветия, съобщения и т.н. Трябва да рестартирам впн и тръгва. Отдавна е така, писал съм и преди.

Публикувано

На Теленор съм и много рядко имам проблема както споменах.

Публикувано

Дам явно има значение и мрежата. Аз от 2008 до преди 3 седмици основно ползвах Теленор ( технически без забележки , до момента ) имам и служебна Виваком карта и сравнявайки сега с А1 , мога да заявя,че най-качествената мрежа е на Теленор. Проблема с adguard започна откакто минах на А1

Публикувано

Споко, проблемът скоро ще се появи и на всички мрежи, само да си боднат ъпдейтите.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Да и при мен стана чест проблема с губенето на нета, някакви фиксове?

Другия проблем е, че въпреки че ми са активирани филтрите за тъпите известия за бисквитките (dont care about coockies), се появяват винаги и на пада и на телефона….?

Публикувано

От няколко месеца разкарах AdBlock въпреки,че ми е платен. Сега използвам adblockluna ( https://adblockluna.com ), пак е VPN блокер , бачка много добре но нещо ъпдейтнаха тубата и сега се показват реклами а до скоро ги блокираше всички.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.