Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ааааа много е яка :lol: само, че мултиплеъра не е истински а на един телефон няколко отбора :rolleyes:, бях се настроил ако има по нет да поиграя със жената която е на моренце сега :)

• Отговори 98
  • Прегледа 16.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мен много ме кефи саундтрака на онази карта, която е все едно с вулкани отзад, дали има някакъв начин да се извлече?

• WORMS 2.0.3

Публикувано

До колкото знам ще има истински мултиплейър (през интернет) в предстоящия ъпдейт :rolleyes:

Публикувано

Чул те Господ :rolleyes: ако има през интернет истински мултиплеър ще стане най-яката игра за iPhone ... пух добър AI има обаче :lol:

Публикувано

Worms-v1.0

321369231icon-100x100_9c6be_15717978.png

BG Mirror

Свали

edit:Играта е наистина "ненормална" :rolleyes: Изтрепах си половината черволяци :Wink: Супер е.

Редактирано от mupo

Публикувано

При мен на 2г насича малко дори след рестарт :rolleyes:

Публикувано

Еха супер :rolleyes: мерси

Моя iPhone 3 G пристига утре и вече нямам търпения да я пробвам :Wink:

Публикувано
  • Автор

Малко е тежичка като, че ли. Днес я разцъквам цял ден и мога да кажа, че чакането си заслужаваше...

Публикувано

Предвкусвам тежки турнири когато пуснат интернет мултиплеъра ;) пък да видим тогава кой БоГ и кой БоК :rolleyes::Wink::Wink:

Публикувано

Сега ще видим дали е тежичка. :rolleyes:

п.п Лети... :razz:

Публикувано
  • Автор

Е на 3GS-са ти няма да има проблем вероятно :rolleyes:

Публикувано
При мен на 2г насича малко дори след рестарт :Wink:

При мен е супер.Не насича никаде :rolleyes: Единствено при старт на играта има "замисъл" за около 2-3 секунди.

Публикувано

Управлението е една идея по-зле от това, което очаквах. Въпреки инструкциите, не мога да контролирам кога скачам напред и кога назад. Любими оръжия можем да споделяме - за мен са овцата, камикадзето и всички други нинджа неща. Ама гласчетата им са супер здрави. :razz:

Публикувано

Ами и при мен се оправи след като качих играта наново, но този път кракната от Melvin.Не знам дали изобщо има някаква разлика в самия фаил, но се оправи. Ето го за всеки случай [download:2hza03g4]http://4storing.com/cv6u1c/03e98f3733afb26ebe129b941403ba96.html[/download:2hza03g4]

Публикувано

"Деинсталирах" и качих на ново файла кракнат от Melvin.Не намирам никаква разлика :rolleyes: Същото "замисляне" при старт.Иначе и при двете версий,и тази на Melvin и на jz играта върви гладко и перфектно.

Публикувано

Някой може ли да даде линк от AppScene Че немога да го изтегля и от двата линка

Публикувано
Някой може ли да даде линк от AppScene Че немога да го изтегля и от двата линка

Гепай

Свали

Редактирано от mupo

Публикувано

Страшна игра.Определено си заслужаваше чакането.С интернет мулти ще стане перфектна :rolleyes:

Публикувано

Грозно са постъпили разработчиците. На 3GS се играе прекрасно, а на 2G/3G е едно сечене....мъка...

И съответно щерката ми го конфискува и ми тикна алуминката... :mrgreen:

Публикувано

При мен на 2G не сече твърде много. Приемливо е. По принцип никога не съм бил фен на този тип игри и сега не правя изключение. Твърде е елементарна, а когато стане трудна, е скучна. :mrgreen:

Публикувано

Здравейте,

на 2.2.1 ще върви ли? или ще трябва да минаваме на 3.0.

Благодаря.

Публикувано

В AppStore ако влезеш, ще видиш едно поле Requirements и там пише: Requires iPhone ОS 2.2.1 or later.

Публикувано

Само аз ли имам проблем ? Като стартирам играта всичко си тръгва нормално и после като дам на Quick Game , избирам Easy и след това забива и ме изхвърля от играта . Някакво решение на този пробелм има ли ?

Публикувано

пробвай да си рестартираш телефона за да освободиш рам памет.

Публикувано

Стана , мерси ! Но ако трябва всеки път да си ресвам телефона за да играя ... ????

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.