Публикувано Април 16, 20187 гд Здравейте, Юни, миналата година купих на сина часовника от Щатите, серия 2, 38мм. Вчера вечерта го е оставил на зарядното, след като е бил изгаснал, поради изтощена батерия. След стартиране е останал само на логото и не тръгва. Ребуутнал го е два пъти с двата бутона, само премигва и пак си остава само на ябълката. Часовника не е удрян или изтърван, даже в банята не влиза с него, много си го пази. Някакви насоки свързани с проблема или да го пращам при сестра ми в Германия в Apple store. Тук вероятно няма кой да го ремонтира.
Публикувано Април 16, 20187 гд Имах подобна ситуация, оставих да му свърши батерията (Моят беше включен на лого, както при теб) след това зареждане и по време на зараждането го reboot , така се оправих аз пробвай и сподели.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 17, 20187 гд Автор Благодаря, ще пробвам с reboot по време на зареждане. Извинявайте за въпроса, но как се прави рестор на часовника?
Публикувано Април 17, 20187 гд преди 15 часа, simba4 написа: Пробвай с рестор, първо. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ти ли ще му купиш iBus? Или така, по инерция? Колега, без това , рестор няма как да стане.
Публикувано Април 17, 20187 гд Е по инерция написах, грешката е моя!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 17, 20187 гд Автор Благодаря Алекс, разбрах. Значи варианта е reboot по време на зареждане. Проблема е, че сина е в София,а аз съм в Стара Загора и комуникацията става по-бавно, но когато имам някакъв резултат ще пиша.
Публикувано Април 18, 20187 гд Автор Да споделя, както обещах. Часовника се оправи след reboot когато е на зарядното устройство. Работи нормално и сина ще го наблюдава, че му изтича гаранцията след месец. Благодаря за съветите!
Публикувано Април 18, 20187 гд Жмелчето ти е дал правилния съвет в случая. Стискам палци да го ползва достатъчно дълго.
Публикувано Април 19, 20187 гд Автор на 4/18/2018 at 21:47, Alxx® написа: Не цитирайте последен пост, колега. Правилата казват, че е спам. Благодаря!!!
Публикувано Октомври 19, 20205 гд Здравейте! И моят син има проблем с неговия S2. Телефона му е 7+, с iOS 14. Вечерта, преди да си легне е оставил часовника да се ъпдейтне ( към watchOS 6...) на зарядното. Сутринта е установил, че часовника и телефона не са свързани, но самия часовник си е работел. След няколко неуспешни опита да го направи, е ресетнал часовника от коронката. След включване, всичко си тръгва нормално и часовника влиза в режим за свързване. Телефона разпознава часовника и на екрана излиза модела му, но след около минута и двете устройства се връщат на първоначалния екран за свързване. Опитах да свържа часовника с един XS и дори с един 5S , с iOS 12, да не би 14-та да не се разбира със стария часовник, но неуспешно. Направих reboot на часовника с двата бутона, но ситуацията не се променя. Допускам, че нещо се е омазало, през ноща при ъпдейта и ще го нося някъде за диагностика, но ако някой подскаже решение, ще съм благодарен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.