Публикувано Април 24, 20187 гд С наближаването на лятото идва време и за новата IOS. Дали ще има нещо съвсем ново и различно, или Apple ще заложат на стабилността и сигурността, ще разберем съвсем скоро. Време ли е за нов дизайн...? Може да споделите вашите мнения и желания тук!
Публикувано Април 24, 20187 гд Бих се зарадвал, ако леко обновят дизайна, но не крайно като прехода от 6 към 7. В едно съм сигурен - прословутия тъмен режим, за който толкова много хора роптаят, няма да го има.
Публикувано Април 24, 20187 гд Липсва ми работеща iOS, даже не искам 2/3 от модерните функции. Наречете ме ретрограден, но адски ми липсва скюоморфният дизайн и усещането за лекота и простота.
Публикувано Април 25, 20187 гд Автор Значи трябва да следиш друга тема, не тази! Иначе е време за редизайн и "олекотяване" на IOS. Дори и най-новите модели не се справят блестящо.
Публикувано Април 25, 20187 гд Аз също си мисля, че е добре да оптимизират iOS 12 с оглед бързодействие. Ако стане по тромава, може и да си остана на 11 версия.
Публикувано Юни 4, 20187 гд Много неща могат да добавят но не искат! Аз след последния ъпдейт не мога да си позная телефона тотален бъг отвсякъде. В момента съм в чужбина и не мога да го ресетна но като се прибера ще ми е първата работа и ако не се оправи ще мисля нещо от другия бряг, че тотално ми писна от бъгове и щуротии ! Имам един xiaomi redmi note 5a който струва 200лв за служебен ами извинявай ама работи много по добре баси, да дисплея е кенеф ама за тези пари ....Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 4, 20187 гд Автор Respring не ми се беше случвал от доста време. С 11.4 вече е факт на 2 пъти. Имам някакви надежди за IOS 12. Довечера ще видим
Публикувано Юни 4, 20187 гд То ние в последните години все се надяваме!!!Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 4, 20187 гд Започва оптимистично - всички устройства които са поддържали iOS 11 ще поддържат и iOS 12 и той ще бъде специално оптимизиран за по-старите устройства
Публикувано Юни 4, 20187 гд Започва оптимистично и продължава случно.....миналият път ако-та, сега плезещи се ако-та.
Публикувано Юни 4, 20187 гд Да обявяваш клипчета на Земята, все едно си кацнал на Марс.... безценно! ?
Публикувано Юни 4, 20187 гд Систематично, тематично обобщение на коментарите по-горе, което би изглеждало така: Нашите очаквания преди събитието: Нашата реалност след събитието:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.