Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Пък аз имам необяснимо усещане, че дисплея на 10ката стана някак по-чувствителен...

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор
преди 2 часа, JmeLche написа:

Това означава, че е крайно време да смениш у-вото цинцер! emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk

Чакам у-во с повече сим карти. Да мога да говоря по всички едновременно! И по-голям дисплей. Тези ми малеят. Почти нищо не се вижда! 

Публикувано

Чакай тогава и не се оплаквай!
[emoji1787][emoji85][emoji1787][emoji85][emoji23]

Публикувано

На някой, с по-старо устройство, като iPad Air2, появи ли мy се иконата за включен bluetooth, след ъпдейт към 12.0.1?

Публикувано

Само при мен ли този прословут screen-time не работи както трябва. Примерно ако е натрупал статистика за 4-5 дни по някое време незнайно защо сам се занулява и предните дни ги губи. При вас как е?

Публикувано

И при мен се е случвало

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Най-редовно се самозанулява. Нещо не е както трябва.

Sent from my iPhone Х using Tapatalk

Публикувано

Айде на новата бета [emoji12]791e8987abbfdf6c4bec59431430dd2e.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ето и как се тегли през мобиленb65498a1d6f4959b6d2624ca9f371820.png

Публикувано

Скрийн тайм се занулява зашото тъпия UIKit на 12 прави респринг без да го забележите :) Тая "радост" съм я изключил напълно.

Публикувано

Не знам какво се занулява, ама батерията стана много зле. Първите дни след последния ъпдейт беше добре. От 2 дена не мога да изкарам един ден със същото ползване. :)

Публикувано

При мен често се респрингва при смяна на тапета. И то с епълските...

Публикувано
преди 3 часа, penmark написа:

Не знам какво се занулява, ама батерията стана много зле. Първите дни след последния ъпдейт беше добре. От 2 дена не мога да изкарам един ден със същото ползване. :)

Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише:

Цитат

Тръгнах да търся причината за така бързото падане на батерията и ми направи впечатление, че след новия ъпдейт на Viber-a, същата заема второ място по смучене на ток, разрових се в настройите му и в More->Settings->Privacy->Personal Data са вкарали нови точки да точат информация.

Аз лично деактивирах опциите, които наистина са вкарани тихомълком... 

Публикувано

[emoji848]

Най-досадното е при скрийншот като се направи и излиза скрийншота през вайбър, което е много досадно, някой знае ли как се премахва тази ненужна опция?

a1d8838d899b1ef8fbd4719b43517d9a.jpg

Редактирано от arm11
Колко пъти трябва да повтaряме едно и също???

Публикувано

Офтопик:
С деинстайл на самия „Вайбър”

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Ако те разбирам правилно, при мен на 7цата си излиза нормално.

Публикувано

Самият вайбър ти показва на преден план скрийншота+ този на телефона, който е долен ляв ъгъл!

Публикувано

Явно в 12-ката Епъл са отворили достъп до NFC-то. Направо не можах да повярвам, че успях с едно докосване до камерата да се свържа, а не както досега - пускане wifi от апарата и ръчно избиране на мрежата от телефона.
eae3c151e9cd0965ce8112e0adb78f29.jpg

Публикувано

Явно е от 12ката, сега го пробвах с iphone 7 plus и си бачка супер

Публикувано

Излиза ли при вас един и същ ъпдейт два пъти? При мен постоянно се случва да ъпдейтна нещо и на следващият ден пак да имам същият ъпдейт. Дразнещо е, особено при по-големи ъпдейти от по 500-1000МБ.

Публикувано

Да не би да си бил на бети преди и да ти вади грешни нотификации за нови бети?

Публикувано
  • Автор

:)

Публикувано

Когато излезе приложението, на App Store, му трябва малко време да рефрешне кеша и затова ъпдейтва пак!
Нам мен ми се случва доста често!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз пък имам проблем с Фейсбука и Месинджъра. Трупат страшно много време в бекграунд при условие, че съм спрял background app refresh-a от настройките, както и от настройките на самите приложения. 

7-C4714-D7-6260-4615-91-E9-93216-B8-A342

Редактирано от peppu

Публикувано

Аз съм с 12.0.1 и през два дена се налага да рестартирам мрежовите настройки за да тръгне мобилния. Някой с подобен проблем? 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.