Публикувано Юли 26, 20187 гд Някой може ли да подскаже как да инсталирам 12 бета 4 девелопер, без да имам акаунт.
Публикувано Юли 26, 20187 гд Имаше клип още от началото на темата, как се инсталира със достъп до адрес в интернет. Дори и да качи бета 1, след това ще Ви даде ъпдейт до бета 4, която е актуалната в момента. Прегледайте темата!
Публикувано Август 4, 20187 гд на 26.07.2018 г. at 11:23, hawaya написа: Някой може ли да подскаже как да инсталирам 12 бета 4 девелопер, без да имам акаунт. https://www.youtube.com/watch?v=vM7E4ZGap-M&index=40&t=0s&list=PLcDZ2DOKzYa6e5B-2PQdYVm8c1DIyE9CI Заповядай колега!При мен бачка идеално.Сега съм с последните бета версии.
Публикувано Август 5, 20187 гд Като данм edit и след това resize на някоя снимка ми излиза Downloading и Photos.app блокира. Никога не съм ползвам драйва за снимки или да съм избирал оптимизация на снимките. Сега пак проверих, синхронизирането на снимките е изключено.
Публикувано Август 6, 20187 гд Beta 6 чета , че е налична. При мен още я няма.От чужд сайт е шотаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 6, 20187 гд В момента я тегля [emoji4] Редактирано Август 7, 20187 гд от arm11 Стига с тези огромни скрийшотове!!!
Публикувано Август 7, 20187 гд Още липсва иконката на Bluetooth когато само е включен. Когато е свързан се показва индикация и си работи коректно.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 7, 20187 гд Май само на теб ти липсва. Логичното е да се показва само като е закачено устройство към него, точно както е с WiFi.
Публикувано Август 7, 20187 гд Май само на теб ти липсва. Логичното е да се показва само като е закачено устройство към него, точно както е с WiFi. Ти не четеш нали ? Пишеш ли пишеш...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 8, 20187 гд Screen Time на бета 6 отново нещо не е ОК. Отчита 1-2 часа само нулира се и почва от ново 10-15 секунди и така цял ден.Телефона е 10- ка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 11, 20187 гд Ти не четеш нали ? Пишеш ли пишеш... Sent from my iPhone using TapatalkАми ти се научи да пишеш ако искаш да те разбират. Гогиш е показал съвсем друго от написаното от теб. При мен също е така.
Публикувано Август 11, 20187 гд Я разтълкувай какво е показал Гогиш на шота... Някъде да виждаш иконка ???Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 11, 20187 гд Някой на Теленор и проблеми с обхвата ? Изпратено от моят TA-1024 с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 11, 20187 гд С обхвата не,но в планината,след загуба на обхват, ми се изгуби мобилния нет.Възстанови се след ресет,но може би и след преминаване в самолетен режим ще стане.
Публикувано Август 11, 20187 гд То моята история с обхвата е дълга. Мисля че я има в темата за 11бета, сега отново. Беше по гаранция тогава, върнаха го с неустановен проблем. И така без кахъри до бета 12.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.