Публикувано Август 31, 20187 гд Автор Единствено смяна на датата. Това води до други проблеми и не е за препоръчване. Дори Nesstool не помага
Публикувано Август 31, 20187 гд На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем.
Публикувано Август 31, 20187 гд При всяко едно отключване на телефона излиза тая простотия, вече започнах да изпадам в нервна криза.
Публикувано Август 31, 20187 гд Автор На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем.Предпочитам да е днес!
Публикувано Август 31, 20187 гд преди 28 минути, gogi6 написа: Предпочитам да е днес! Пиша веднага на Тим. Чакаме го да се събуди и да реагира. Ако беше Стив, вече щеше да е отремонтирано. Все пак не забравяйте, че е бета версия. Досадно е това, но хората са предупредили за всякакви непредвидени проблеми с работата на телефона!
Публикувано Август 31, 20187 гд Силно се надявам тая вечер да пуснат ъпдейт с корекция. И не просто да са сменили датата отзад, така че да не се появи повече...
Публикувано Август 31, 20187 гд Няма за какво, видях, че има проблем и я чакате и понеже преглеждам често за новини, като пуснаха в туитър писах Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 31, 20187 гд Ех, ако можеше да пише и телефоните по-скоро да пуснат...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 31, 20187 гд Сега стои единица на сетингс и не изчезва Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 1, 20187 гд Пиша на Кук за телефоните, ама последно каза, че на 12-ти ще ги представят и от 14 ще приемат преордъри. Най-вероятно 21 септ ще се продават 5.8 и 6.5 инча. За 6.1 ще изчакаме малко, да продадат 3-4 милиона 6.5 и после ще пуснат през октомври и 6.1 инча за търпеливите. П.С. При мен след този последен ъпдейт от снощи ми изчезна баджа 1 от Сетингс. Да не ти е от нещо друго?
Публикувано Септември 1, 20187 гд Няма друго, проверих всичко. Аз с предната бета го нямах. На тази се появи след като ъпдейтнах [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 7, 20187 гд Привет колеги! Някой може ли да сподели впечатления от бетата откъм батерията. Интересно ми е дали се усеща промяната спрямо миналата година и iOS 11.
Публикувано Септември 7, 20187 гд Чакаме Apple да направи разяснение,как точно да тълкуваме показателите на батерията при iOS 12.
Публикувано Септември 7, 20187 гд И без разяснение от Apple батерията определено си е зле при мен на 12-та.Без значение коя бета е...
Публикувано Септември 7, 20187 гд Има голямо значение ако си ползвал същия телефон преди една година и сега. Батерията е с една година по-стара и с да речем 250 заряда повече. Нормално е да не държи същото време като бетите на 11. Общото мнение в нета е, че тези бети са много по-добре ...
Публикувано Септември 13, 20187 гд Тъй като не ми се чакаше признавам си, снощи сложих Golden Master-a на iOS 12 и на моята машина. Към момента я намирам супер смуут и всичко изглежда и върви изключително плавно и добре. Опцията за скриване на повече от 1 нотификация за дадено приложение е супер! Откъм батерия също наблюдавам леко подобрение, но за подобни тестове ще трябва да се изчака “официалният релийз” Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.