Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Струва ми се, че тази операционна система ще е толкова проблематична , колкото беше и предишната. [emoji85][emoji85][emoji85]

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано

Струва ми се редно е коментари да дават само тези, които са направили чист рестор. Много ясно, че директно ъпдейтналите OTA няма да са доволни.

Публикувано

Прав си, въпреки че аз съм си доволна, просто констатирам какво забелязвам. Може би ще ресторна, ще видим как се държи като цяло, знам че е по-добре, ама мързела е голяма работа, а и си имам доста проблеми в момента и ми остава малко време за компютъра и телефона...

Публикувано

За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!!

Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове!

iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга марка може да се похвали с такова нещо?

Публикувано

Снощи в полунощ съм изключил апарата от зарядното, а в 6.00 беше на 96% батерията.
Сефте от доста години ми се случва да не е и сутринта на 100%, но да видим все пак след 1-2 заряда дали пак ще е така.

пп. Знам, знам, че трябва да пишат тези, които са направили чист рестор след ъпдейта, но от няколко години това ще е първият път, в който ще ми се наложи да ресторвам след ъпдейт (може би).
Да видим, де...

Публикувано

Е нали се индексират файлове след ъпдейта, сигурно затова е хапнал батерия, ще видим наистина дали ще се променят нещата, аз на моята седмица даже и не проверих колко беше снощи процента.

Публикувано

Няма да ти се наложи ;) 

Публикувано
  • Автор
За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!! Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове!

iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга маркадругата може да се похвали с такова нещо?

Много бързо направи изводите.Да не качвам пак клипове! Иначе другата марка е Xiaomi!

Публикувано

Рестор на чисто,set as new,инсталиране наново на приложенията без възстановявания от бакъп - никакви забележки към момента. От снощи 21 часа го оставих на 84% батерия и тази сутрин в 6 беше на 82%. За сега съм доволен.Иконка на блутуута няма. Виджета за времето си работи нормално.Лагове никакви.

Публикувано

@gogi6, това е iOS, не Android. 

Публикувано
  • Автор

Така е да, но да няма пак “Това как се оправя?”

Публикувано

Идеалкаааа е! Остава да мине малко време да видя как е батерията...

Публикувано

Чиста инсталация през iTunes на 7-ца. Няма блутут икона, не групира нотификациите на заключен екран. Ще има други неща, но като за начало това.

Публикувано

Блутут иконка вече няма , лошо е , че не ти групира съобщенията.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Групирането само iOS си знае по какви критерии го прави.

Има опция винаги да групира известията по приложение в Settings > Notifications > Приложението > Notification Grouping > By App.

Публикувано

Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията.

Публикувано

Ясно е ,че новата ios е ок ,да пишем при проблем ,а не 12-ката е супер.

Публикувано
Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията.

Чудесно е, че сподели този факт!

Публикувано

aff5fe32a120a483bf3825e9a324572a.png Screen off - 0 мин. Това бъг ли е или не ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът.

52xej7ag.png

ENZqT23tfUfEhaSiS0Ax_y50tbxMUUsOAUcAeWDy-d0.jpg

Редактирано от MagicNAS

Публикувано
  • Автор

Ето някои полезни функции

Публикувано

Ето за какво е полезна Сашка(Siri)
c41801b271e0c478a7190fa0adbd282f.png

Публикувано

Преди малко са пуснали 12.1 бета 1 :)
[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 7 часа, MagicNAS написа:

Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът.

Как се прави това ?

Публикувано

И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. :scratch:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.