Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

6941a413d9d2f9fd0b636b5e550011c3.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано

04e3b816ceb57e8ed78aaac91a018fa8.png
Някой с такъв проблем!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор
И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. default_scratch.gif

Интересно, дали създадените шорткъти ще се запазват след рестор. Така беше при Workflow. И няма ли начин да добавим направените там. Има много интересни неща. Запазих в iCloud, да видим.

Публикувано

Да, запазват се в iCloud!

Публикувано
преди 11 часа, simba4 написа:

Някой с такъв проблем!

0aba661e00978547a86667c69ac25d95.png

Редактирано от arm11
при следващ цитат - наказание

Публикувано

Тъпня, до ония ден Do nothing го нямаше и след официалния релийз, излезе!

Публикувано

И вечния въпрос батерията как е :)

Публикувано

Все още е в телефона. Явно iOS 12 не я изтрелва в космоса. Аман с тоя въпрос за батерията, по-малко от 24 часа след излизането на новата версия. 

Публикувано

Siri shortcuts при мен не работят на часовника, ама на хоумпода бачкат... Логвам си вода с waterminder.
Може би яко ръчкам телефона за последните 24 часа, ама 2 пъти го зареждам (през нощта 20-100 и през деня 35-90) и сега съм на 68. Не ми се вижда нормално.
Рестор йок засега. Телефон на 1 година не трябва да има нужда да се ресторва.

Публикувано

Че то въпроса с батерията винаги е бил на 1-во място. От видеото излиза, че от 5S до 7 живота на батериите пада от 3 часа на 2,5часа. Доста им е съкратен живота. Какво очаквах, а какво получих ...

Публикувано

Втората нощ след рождението на 12-ката вече всичко е наред: изключвам в полунощ на 100% заряд и сутринта си е пак на толкова.
Явно си намести чакрите и се връщаме в руслото на нормалното енергийно ползване, присъщо на Х-ката. ?

Публикувано

Само при мен ли с новата операционна система на 20% оставаща батерия вече не показва предупреждаващо съобщение? Преди май показваше...

Публикувано

Честно да си призная не откривам почти никаква разлика откъм скорост при 12ката спрямо 11.4 на 8+ 

Абсолютно всичко засега върви изключително гладно и плавно и нямам никакви забележки. При батерията също не откривам разлика, като докарвам средно по 5часа и половина screen time. Тук идва момента и че постоянно го ръчкам и самият факт че при вадене от тока сутринта, ползване цял ден с яко Инстаграм,Фб и чат - накрая на денят си лягам на 30% е изключително постижение за мен. Единствено не успях да схвана идеята на новото приложение - Shortcuts :D 

Публикувано
  • Автор

За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е.

Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово

Публикувано

Това импортира ли го в Music?

Публикувано
  • Автор

Еее, не ставай нахаленdefault_smile.png Във фото лайбърито само.

Само тук трябва да се пуснеc19d8e53c274f51a48597e8fc489490c.png

Публикувано

Бе знам ли, викам да попитам :)

Публикувано
преди 2 часа, gogi6 написа:

За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е.

Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово

Гога,не иска да бачка нещо YouTube download-а. Добавих го както си писал,тръгва донякъде и въобще не излиза менюто за избор на формата.Нещо аз ли бъркам? Би ли пробвал при теб работи ли?

Редактирано от Pe6e

Публикувано

Благодаря на съфорумника за идеята и насоката за създаване на “пряк път” за wifi!
Пп: харесва ми новият ъпдейт, поне няма бъгове за сега, за батерията нямам какво да добавя от по горните коментари, но това “Ч” на часовника направо о...а пайзажа :)
d47e70d5f63029869d2a1be1a11ad4a7.png

Публикувано
  • Автор

Публикувано

Някой да направи видео на Shortcuts  Wifi on/ of ,  че как ли не опитах и не става :) .

Публикувано
  • Автор

Ще направя отделна тема.

Публикувано

Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие?

Публикувано

Извинете, че търся мнение. Няма и смисъл да се обяснявам защо питах, в полемики с Вас господине не си заслужава да влизам. И все пак ще попитам - какъв ви е проблема с моя въпрос??? Тежко ли ви стана, че го зададох? Или ви пречи по някакъв начи?
Ако е така моля някой да ми изтрие въпроса, че човека е възможно инфаркт да получи от него...

Публикувано
преди 38 минути, anych написа:

Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие?

Това, което пише в профила ви, че сте с 10-ка в момента вярно ли е или не е обновен?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.