Публикувано Септември 18, 20187 гд Автор И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. Интересно, дали създадените шорткъти ще се запазват след рестор. Така беше при Workflow. И няма ли начин да добавим направените там. Има много интересни неща. Запазих в iCloud, да видим.
Публикувано Септември 18, 20187 гд преди 11 часа, simba4 написа: Някой с такъв проблем! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 19, 20187 гд от arm11 при следващ цитат - наказание
Публикувано Септември 18, 20187 гд Тъпня, до ония ден Do nothing го нямаше и след официалния релийз, излезе!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 18, 20187 гд И вечния въпрос батерията как е Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 20187 гд Все още е в телефона. Явно iOS 12 не я изтрелва в космоса. Аман с тоя въпрос за батерията, по-малко от 24 часа след излизането на новата версия.
Публикувано Септември 18, 20187 гд Siri shortcuts при мен не работят на часовника, ама на хоумпода бачкат... Логвам си вода с waterminder. Може би яко ръчкам телефона за последните 24 часа, ама 2 пъти го зареждам (през нощта 20-100 и през деня 35-90) и сега съм на 68. Не ми се вижда нормално. Рестор йок засега. Телефон на 1 година не трябва да има нужда да се ресторва. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 20187 гд Че то въпроса с батерията винаги е бил на 1-во място. От видеото излиза, че от 5S до 7 живота на батериите пада от 3 часа на 2,5часа. Доста им е съкратен живота. Какво очаквах, а какво получих ...
Публикувано Септември 19, 20187 гд Втората нощ след рождението на 12-ката вече всичко е наред: изключвам в полунощ на 100% заряд и сутринта си е пак на толкова. Явно си намести чакрите и се връщаме в руслото на нормалното енергийно ползване, присъщо на Х-ката. ?
Публикувано Септември 19, 20187 гд Само при мен ли с новата операционна система на 20% оставаща батерия вече не показва предупреждаващо съобщение? Преди май показваше...
Публикувано Септември 19, 20187 гд Честно да си призная не откривам почти никаква разлика откъм скорост при 12ката спрямо 11.4 на 8+ Абсолютно всичко засега върви изключително гладно и плавно и нямам никакви забележки. При батерията също не откривам разлика, като докарвам средно по 5часа и половина screen time. Тук идва момента и че постоянно го ръчкам и самият факт че при вадене от тока сутринта, ползване цял ден с яко Инстаграм,Фб и чат - накрая на денят си лягам на 30% е изключително постижение за мен. Единствено не успях да схвана идеята на новото приложение - Shortcuts
Публикувано Септември 19, 20187 гд Автор За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е.Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово
Публикувано Септември 19, 20187 гд Това импортира ли го в Music?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 19, 20187 гд Автор Еее, не ставай нахален Във фото лайбърито само.Само тук трябва да се пусне
Публикувано Септември 19, 20187 гд Бе знам ли, викам да попитам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 19, 20187 гд преди 2 часа, gogi6 написа: За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е. Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово Гога,не иска да бачка нещо YouTube download-а. Добавих го както си писал,тръгва донякъде и въобще не излиза менюто за избор на формата.Нещо аз ли бъркам? Би ли пробвал при теб работи ли? Редактирано Септември 19, 20187 гд от Pe6e
Публикувано Септември 19, 20187 гд Благодаря на съфорумника за идеята и насоката за създаване на “пряк път” за wifi!Пп: харесва ми новият ъпдейт, поне няма бъгове за сега, за батерията нямам какво да добавя от по горните коментари, но това “Ч” на часовника направо о...а пайзажа Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20187 гд Някой да направи видео на Shortcuts Wifi on/ of , че как ли не опитах и не става .
Публикувано Септември 19, 20187 гд Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие?
Публикувано Септември 19, 20187 гд Извинете, че търся мнение. Няма и смисъл да се обяснявам защо питах, в полемики с Вас господине не си заслужава да влизам. И все пак ще попитам - какъв ви е проблема с моя въпрос??? Тежко ли ви стана, че го зададох? Или ви пречи по някакъв начи? Ако е така моля някой да ми изтрие въпроса, че човека е възможно инфаркт да получи от него...
Публикувано Септември 19, 20187 гд преди 38 минути, anych написа: Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие? Това, което пише в профила ви, че сте с 10-ка в момента вярно ли е или не е обновен?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.