Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не е обновено. С 11.4.1 съм. Но още ми е пресен спомена за 11-ката, като излезна, за това ме интересуваше какво мислят хората, които вече са ъпдейтнали

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано

Мислим, че си струва и особено за по-старата генерация апарати, като вашия, чета навсякъде само добри отзиви.
Е, някой взривен и някой със спраскан дисплей от минал отгоре му Камаз се среща чат-пат, ама това е в границите на допустимото, все пак.

Едит: тази потребителка е ъпдейтнала току-що своя 6S с iOS12 и споделя положителни емоции с новата 12-ка на апарата и.
Като и гледаме физиономията явно ще да е адски щастлива от това свое решение- тоест ъпдейтавйте смело.

IMG_7170.jpg

Редактирано от algor

Публикувано

Колега anych, въпрос на избор е ъпдейта.Обнових 6 S до 12 ios и телефона е ок.Ти си решаваш.Какво конкретно искаш да знаеш за 12-ката?

Публикувано

Днеска забелязах че, Screen Time - ма ми се е рестарирал тоест статистиката за 17.09 и 18.09 я няма :o a2733cbb5498d3b1df1deb7eff1487a5.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано
на 19.09.2018 г. at 11:40, Mich написа:
Още един подобен цитат и то с огромна снимка и ще има наказание!!! Не си потребител от вчера, че да знаеш, кое е редно и кое не!

Колега би ли шернал шорткъта за спиране и пускане на wifi

Редактирано от arm11

Публикувано

http:// https://www.icloud.com/shortcuts/e3f33020c20f4f85bef22e338f259747

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Всеки път, когато се опитвам да ъпдейтна през iTunes ми изписва, че сесията ми е изтекла (грешка 3259). Някой с подобен проблем?

Публикувано

Като стана дума за стари телефони /моя е 6-ца/ и с 12 Ос май не вървят нещата. Дрейна на батерията е ужасен. Вярно върви една идея по-добре но е съвсем малко по-добре. На повечето приложения телефона почна да ври а преди го нямаше този ефект. Май ще връщам на 11.4 дорде е време.

Редактирано от PeTk0FF

Публикувано

Аз също съм със 6 и си работи усезаемо по бързо, батерията е същата като 11, то така ли иначе всяка вечер е на зарядно, аз минах през рестор и set as new.

Интересна нова функция в 12 е BedTime, харесва ми.

IMG_0020.PNG

Публикувано

Това good morning не излиза при мен?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Bed time го има и в 11

Публикувано
Bed time го има и в 11

Моя грешка, сега го забелязах и си мислех че е ново в 12.

Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано

Вчера по някаква причина ми изчезнаха бутоните за камера и фенерче на заключения екран. След известно цъкане където трябваше да са бутоните, сами се появиха...

Публикувано
Това good morning не излиза при мен?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

В локация пусни времето да е на “винаги” да се обновява, в Do Not Disturb пусни Bedtime да е активно.

Изпратено от iPhone
Публикувано

Тази сутрин свалих от зарядното на 100% и сега гледам в Battery, че времето на Screen On продължава да се трупа от преди зареждането, а преди започваше отначало. Така ли е и при вас? Освен това, Screen Off не мога да го разбера. Изписва ми 16 минути? И още един въпрос, който може да ви се стори малко глупав, но има ли нещо общо между тези показатели в Battery и функцията Screen Time?

Публикувано
  • Автор

Както предвидих, безсънните нощи започват.

Публикувано

Здравейте. Ъпдейтнах 6S-а до ios 12 чрез рестор и set as new. Има нещо в статус бара, което ме озадачава. Гледам, че при някои колеги с 12-а, часовника е в левия край вече, а сигнала за покритието е преместен в десния край, до батерията. При мен си е както при 11-та - часовника е в средата и сигнала за покритието в левия край. Не че ми е проблем, но ми се иска да разбера дали това разположение зависи от модела на iphone-а или от версията на ОС-а?

Публикувано

Това е за iPhone X само и за новите модели Xs, Xs Max, заради ноча

Публикувано

Аз забелязвам значително подобрение на батерията ми след като ъпдейтнах. От ден и половина почти на 2 дена и малко кара, а правя същите неща както при 11ката. Найстина едно голямо браво на Епъл за този ъпдейт, явно можело.

Публикувано

Някой друг освен мен има ли проблеми с Universal Clipboard? (копиране на нещо от 1 устройство и пействане на същото нещо от друго устройство)

Пробвах да изляза от iCloud и на двете устройства, включвах и изключвах Handoff, рестартирах, но нищо не помага. 

Още от бета периода го имам този проблем, но все забравях да го докладвам. 

Редактирано от kal1ch

Публикувано

4a7bde4e8403c2d7b04189f43de62197.png Screen Time на Last 7 Days пак ми бъгна :D
П.П забелязах че, телефона се зареджа една идея по-бавно от преди но после батерията държи повече с ios 12

Публикувано

Случи ми се на под 20% батерия да ми се рестартира телефона два пъти. Здравето на батерията е 94% и пише Normal peak performance. След това направих рестор, да не би да се е бъгнало нещо от ъпдейта. Дано да е бъг на ъпдейта, че не ми се сменя батерия на 1г.

Редактирано от penmark

Публикувано

Струва ми се, че когато пиша и искам да преместя курсора задържайки върху клавиатурата и не става. Има някакъв бъг, преди нямаше никакъв проблем, а сега повечето пъти не иска, или му трябва време докато започне да се мести?

Публикувано
на 22.09.2018 г. at 14:50, kal1ch написа:

Някой друг освен мен има ли проблеми с Universal Clipboard? (копиране на нещо от 1 устройство и пействане на същото нещо от друго устройство)

Пробвах да изляза от iCloud и на двете устройства, включвах и изключвах Handoff, рестартирах, но нищо не помага. 

Още от бета периода го имам този проблем, но все забравях да го докладвам. 

Ако някой се сблъска с това - Reset All Settings на всички устройства ми реши проблема. 

Публикувано

При мен Battery Health беше 94%, след ъпдейт падна на 93. Направих чист рестор и пак се върна на 94. Препоръчвам чист рестор да се измие калта от устройството. [emoji6]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.