Публикувано Юни 4, 20187 гд Мен адски много ме кефят новите мемоджита - супер добри са! To be fair, какво точно очаквахте? Има подобрения по производителността, има подобрения по нотификациите, ако са оправили и бъговете от 11-ката, звучи перфектно ?
Публикувано Юни 4, 20187 гд В новата макОС отпада съпорта на доста машини, като например кам мини 2011 с какъвто съм не стига че не пускат нови модели на минито и на практика им е един и същ от 2011 ами и махат съпорта.... много разочерован, явно хората с плезещи акита са по важни! Аз не виждам какво добавиха толкоз за да не върви пак на същите машини дарк мода ли, какво ли?! Ама като се замисля и без нея ще ми е все едно то няма нищо интересно в тая Мохаве.... MacBook (Early 2015 or newer) MacBook Air (Mid 2012 or newer) MacBook Pro (Mid 2012 or newer) Mac mini (Late 2012 or newer) iMac (Late 2012 or newer) iMac Pro (2017) Mac Pro (Late 2013, plus mid 2010 and mid 2012 models with recommended Metal-capable GPU) Редактирано Юни 4, 20187 гд от profusion
Публикувано Юни 4, 20187 гд Тествах на добрия стар Air 2 и разликата е очевадна откъм бързина!!! Предполагам, че с iOS12 ще се опитат да се реваншират за всички мизерии случили се миналата година с iOS11, батериите и забавянето на производителността. А дано!
Публикувано Юни 4, 20187 гд Пичове, нещо май не съм в айфон/епълски форум, а чета андроиден. Какво точно очаквахте, след като от месеци се говори, че 12-ката ще е Snow Leopard-a на iOS? Аз лично и това не очаквах.. Я хубаво прочетете ей тая страничка да видите колко много нови неща има, за които просто нямаше време да се говори на кийноута: https://www.apple.com/ios/ios-12-preview/features/ Аз съм разочарован само от Watch OS 5, очаквах доста повече, а те добавиха Hiking activity и уоки-токи (което на мен ще ми влезе в употреба м/у другото, но всичко зависи от това колко бързо ще работи и с по-старите генерации часовници. EDIT: Първата генерация няма да получи ъпдейта). Искрено съм изненадан колко як ще е следващия macOS, нямам търпение да кача бетата на лаптопа за тест. Имаме и едно Мини (2012) вкъщи, което също ще получи за поредна година ъпдейт, и то с APFS поддръжка. Септември дано има и обновяване на хардура. Редактирано Юни 4, 20187 гд от DreamcatcheR
Публикувано Юни 4, 20187 гд Май само Dark Mode липсва. Дано до официалната версия през септември се появи
Публикувано Юни 5, 20187 гд Ако някой желае да тества ios 12 може да изгледа видеото и в инфото има линкове за сваляне на бета профил.Правите го на своя отговорност.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 5, 20187 гд Който е с iOS 12 може да направи групово фейстайм обаждане, независимо от версията на отсрешните телефони. На 5s работи осезаемо по-бързо. Явно наистина е оптимизирано за стари устройства. За батерията - направо кърти ще кара поне седмица като го гледам .
Публикувано Юни 5, 20187 гд А по какъв начин го инсталирате, с профила под клипа по-горе или с регистриране на UDID? Щото аз търся някой да ме регистрира ама все няма свободни слотове.
Публикувано Юни 5, 20187 гд Който е с iOS 12 може да направи групово фейстайм обаждане, независимо от версията на отсрешните телефони. На 5s работи осезаемо по-бързо. Явно наистина е оптимизирано за стари устройства. За батерията - направо кърти [emoji3] ще кара поне седмица като го гледам [emoji3][emoji3][emoji3].Пиши преди да ти свърши батерията ?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 5, 20187 гд 48 minutes ago, WULAS said: А по какъв начин го инсталирате, с профила под клипа по-горе или с регистриране на UDID? Щото аз търся някой да ме регистрира ама все няма свободни слотове. Пиши ми UDID на ЛС и ще ти дам и линк за профила.
Публикувано Юни 5, 20187 гд Аз ще изчакам public beta да излезе, мен най-много ме кефи, че вече в CarPlay разрешават 3rd party navigation apps.
Публикувано Юни 5, 20187 гд Айпада си го чувствам като чисто ново устройство, последен модел. Ако тази бързина се запази и до финалната версия ще бъда изумен! Тъкмо се замислях за някой от бюджетните модели, но неламинирания дисплей ме спираше, много се радвам. Твърдо си оставам с AIR 2 ?
Публикувано Юни 5, 20187 гд Въпроса ми е към колегите с iPhone X инсталирали iOS 12 beta 1, батерията как държи и загрява ли се устройството при продължително ползване? Има ли осезаеми лафове и бъгове както бе при бета 1 на iOS 11?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 5, 20187 гд Не знам, но единственото което мога да кажа е, че първата бета на 12 върви по-добре от която и да е версия на 11...
Публикувано Юни 5, 20187 гд Въпроса ми е към колегите с iPhone X инсталирали iOS 12 beta 1, батерията как държи и загрява ли се устройството при продължително ползване? Има ли осезаеми лафове и бъгове както бе при бета 1 на iOS 11?Sent from my iPhone using TapatalkУтре ще ти кажа, но като цяло-лети 12та.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 6, 20187 гд При мен на 5s до тук имам няколко забивания на Phone App, или по-точно като набирам аз и не ми отговорят и затворя, не ме връща в контактите. Остава на екрана за разговора.
Публикувано Юни 6, 20187 гд Има доста подобрения в инверт колорс. Снимките вече не са с обърнати цввтове и по менютата изглежда доста добре. Може би е бъг, но като се направи скрийн шот на екрана и снимката е отново с обърнати цветове А реално на телефона е
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.