Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Точно след 10- на зареждания ще стане на 93%, спокойно и при мен бе индентична ситуацията. Може би първоначално се трият някакви файлове със статистиката и по-късно всичко си идва на мястото. Не му забелязвай.

Изпратено от iPhone

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано

Приятелю 3 месеца ползвах Note 8 който продадох преди 3 дни с 500лв надолу само и само да го разкарам. Няма по-бозаво нещо от който и да е андроид телефон ако ще и 10бона да струва. За 3 месеца получих 3 ъпдейта след които трябваше задължително да преинсталирам всичко от 0 за да работи телефона. Още като взех Х в сряда го ъпдейтнах ОТА и всичко лети. Така, че за айфон всяка цена си заслужава.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

А? Че не са свет не са, ама моля те, не намесвай андроида. Недей [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Баце, ако охладиш малко страстите и зададеш правилните въпроси ще е по-добре за теб откъдето и да го погледнеш.
Болшинството от хората по света и у нас се хвалят колко добър ъпдейт е това (особено за по-старите апарати), но това не значи, че някой и друг апарат няма проблеми.
Успокой малко, прасни един "хард ресет" (както обичат да казват андроид феновете), рестор без да връщаш бакъп и виж дали пак ще е така.

Брийт, брийт братко и си повтаряй: аз съм ябълка, нахапана ябълка, 12-тата нахапана ябълка... омммммммм... 

Публикувано

Снощи си играх с телефона и го свалих до 3% батерия, нямаше дерт с рестартиране. :) Явно се е бъгнало при ъпдейта.

Публикувано

Моята 6-ца я ъпдейтнах от 11.4.1 на 12 и започнаха страшни ядове. Батерията падаше за отрицателно време а на приложения и игри телефона ставаше врял.  Направих й рестор обратно на 11.4.1, но пък не искаше да ми върне бекъпа заради по-високата версия на 12-ката и сложих наново 12 с чиста инсталация и пак си върнах бекъпа. Сега вече се закрепи и работи сравнително добре като и батерията се стабилизира. Знам, че телефона е стар и т.н. и няма как да станат чудеса с него, но пък си ми харесва. Липсва ми Хоум бутона на новите устройства.

Публикувано

С оглед качване на 12-ката на каквото и да е устройство, дайте време ден-два-три самия iOS да се "намести, нагоди, оптимизира" на устройството ви и ще се изненадате от това, което ще видите. 
Просто не се паникьосвайте и не отписвайте веднага устройството си.
И да не забравя - всички ъпдейти на приложения ги правете веднага, защото ще са много.

Публикувано

Някой да е забелязал че няма вече ограничение от 150 мб за теглене/ъпдейтване на приложения през мобилния нет..?

Публикувано

Не е много за тук, ама няма къде.
da233dacef6933ee5efe9829cd6bb80d.png

За iOS няма ъпдейт.

Публикувано
на 26.09.2018 г. at 14:32, linkinpark79 написа:

Някой да е забелязал че няма вече ограничение от 150 мб за теглене/ъпдейтване на приложения през мобилния нет..?

Имам два апарата на 6.1.3, един на 9.3 и един на 12. При първите три ограничението липсва от около година. Забелязах го, когато вайбър прескочи границата и се ъпдейтва без проблем. Включително при триене и теглене наново.

Публикувано

Ново двайсет - уиджета за времето ми показва Китай... имам някакъв спомен, че и преди се беше случвало, но въобще не помня как се оправяше, търсих, но не намерих в старите теми. Някой помни ли “лекарството”?584425c88f729ba15eb1429cb04b1a5f.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Отиваш в Китай и ще ти показва София ???

пп. Деси, извън майтапа странни проблеми репортваш тук или поне при мен не са се появявали повечето.
Което не значи, че ги няма, разбира се, а просто отбелязвам.

Публикувано
  • Автор

Лекарството е reset all settings. Ако не ти се ресторва, това е задължително след OTA update!

Публикувано

От ъпдейта мина доста време, до сега не беше го правило. Наистина са странни проблемите и още по-странно се лекуват, включих WiFi и ресетнах кеша само със задържане на бутона и после хоум вместо изключване (как го обясних сама не се разбирам). Винаги съм правила ОТА ъпдейтите, нищо че знам как и по-добре default_wink.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПП между другото става и с ресет ва локейшъна. Трябва да го махна тоя уиджет, 90% от времето нещо не му е наред.

Публикувано
  • Автор

Хем търсиш лекарство, хем знаеш как трябва, хем изпитан съвет ти дават... и пак твоето знаеш! Женска работа:)

Публикувано

Аке не бъркам с това: "само със задържане на бутона и после хоум вместо изключване" правиш ресет на RAM-a. Не вярвам да ти реши проблемите.

Публикувано

Днес бях на гости в Попово и сутринта като станах за моя изненада ми показа за първи път КОНГО? и си го снимах за спомен.Следобяд като се прибрах всичко си дойде на мястото ,показва Велико Търново и всичко е нормално.

ED04C3AA-A3C3-44C0-98A7-EEF83BFCFABD.png

Редактирано от kracode

Публикувано

34bda7108a2cc6c3681abb42a4f31b03.png
Това е от преди минута.
Публикувано

Странна работа,когато ъпдейтвам приложения през мобилния нямам ограничение.За теглене обаче го имам......луда работа...

Публикувано

Странно, излиза ми ъпдейт за Xplore TV, а никога не съм го инсталирал.

p.s. Това било mtel now

Да не е напразно поста, в 12-ката как разбирате колко е време е използвано устройството.

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Ето от преди малко,ъпдейтвам без проблем 434.5 мб.......IMG_0039.PNG

Публикувано

Днес ми се сортираха нотификациите, бях забравил, че я "има" тази екстра. Горе-долу от когато пуснаха 12-ката 2-3 пъти сработи. тц тц

Публикувано

За да работи постоянно, трябва да минеш през всички приложения в Notifications да им дадеш в Notification Grouping ot Auto на By App.

Публикувано

Интересно, явно и 7 Plus вече има Face ID.
aeba38735720b7dfc139b3b91bb27ba5.png

Публикувано
преди 10 часа, MagicNAS написа:

И на ауто и на by app пак си ги групира когато си иска, определено му трябва фикс.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.