Публикувано Ноември 9, 20187 гд За Xr в България няма 16В94 или поне не излиза като ъпдейт ако си с 12.1 (16В93).
Публикувано Ноември 9, 20187 гд Пичове, винаги е имало по един-два, няколко билда. Хватката е, че веднъж ъпдейтваш дадена версия iOS и си актуален. Билд не се ъпдейтва, ако това се питате горе. Няма как да ъпдейтнеш 12.1 до...12.1 Венелин, това меню не се "инсталира", то си е в телефона, но не е активно по подразбиране. За останалото не мисля да "блестя", защото надали ще ме разбереш. Нищо лично, да не ме разбереш погрешно.
Публикувано Ноември 11, 20187 гд Щом е закачван за iTools PRO, значи е закачван за комп... Щом е закчван за комп въпроса е изяснен - разрешил го е сам , като айтуулс е 99% виновника ! П.П. Искам да Ви кажа, че ако съм някой сега купил си ипхоне и искам да науча нещо, със сигурност ще се загубя безвъзвратно в този форум и няма да се сетя повече да го отворя !
Публикувано Ноември 15, 20187 гд Автор Досега не съм обръщал внимание на тази опция в методите за плащания. Каква и е идеята?
Публикувано Ноември 15, 20187 гд Идеята е да не ползваш банковата си карта а покупките се трупат на сметката ти към мобилния оператор.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 15, 20187 гд Автор Повече инфо може ли? По какви курсове смята и оператора добавя ли нещо?
Публикувано Ноември 15, 20187 гд https://www.telenor.bg/bg/digital-services/pay-telenorЕто заповядайSent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 15, 20187 гд Аз постоянно си плащам с оператора, даже съм връщал приложения които не ми харесват и ми връщат парите, няма дерт. А за курса не знам, цените са ми в лева в appstore
Публикувано Ноември 16, 20187 гд И iCloud , услугата е все едно си плащаш с карта Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 16, 20187 гд Някой пробва ли груповия фейс тайм? При мен не се получава. Необходимо ли е и търсения да е с ios12+ Редактирано Ноември 16, 20187 гд от skpavlov
Публикувано Ноември 16, 20187 гд Аз го пробвах с трима човека и работи нормално. Всички бяха с iOS 12+.
Публикувано Ноември 25, 20187 гд Някой да има проблем с изчезване на обхвата?С иОС 12.1.1 бета 3 съм.След рестарт обхвата се появява но....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 25, 20187 гд Не съм с бета, с официалната версия съм, но виждам, че си на Теленор, а в последните дни няколко пъти ми се случва да пропада разговор, или да набирам и да няма уж обхват, или мен да ме набират и да дава, че съм извън обхват, така че може да не е от бетата.
Публикувано Ноември 25, 20187 гд Ммда благодаря,явно обновяват нещо или имат грижи...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 27, 20187 гд Автор Май вече няма начин да се види UDID през iTunes. Излиза ECID , в който липсват първите няколко цифри от UDID? Изобщо има ли начин, различен от тозиhttps://showmyudid.com/ios.html? Едит: Става с Мак, System Information и телефона вързан с кабел към компа.
Публикувано Ноември 27, 20187 гд Може да се види директно на телефона.http://get.udid.ioИнсталира профил на телефона обаче.Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Публикувано Ноември 27, 20187 гд преди 41 минути, gogi6 написа: Е как?! В схемата е. Не не , вече не се ползва UDID, a e ECID и се калкулира по–различен начин до десетката и след десетката . ЕДИТ: Всъщност ако е за профил или за бета, може и да го приеме в стария 40 знаков формат ... така както е изваден от тюнс или подобен софт П.П. @venelin111111 Пробвай да си видиш удид-а от тоя сайт или в някое приложение и пак пиши Редактирано Ноември 27, 20187 гд от kawabiker
Публикувано Ноември 27, 20187 гд Имаш право, от сайта който дадох профила не се инсталираНямам идея защо, но от линка даден от gogi6 всичко е ОК и можеш да видиш UDID.Пробвай.Едит:Аз за бети го ползвам Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.