Публикувано Юли 10, 20196 гд Най-добре е да си направи нов акаунт и един фемили шеринг ако ползвате общи програми /примерно/Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 11, 20196 гд И аз казвам няма да се оправи. Преди време един от всичките телефони в акаунта , бъгваше нещо и се мешаха на 4 други телефона обажданията с него.Звънят на единия, то звъни на някой произволен от другите. Излизат пропуснати на останлите 3 и е такива подобни. Преместих го на друг акаунт на който имаше само един телефон и там взе да го прави тоя номер. Разкарах го от всякви акаунти и всикчки мирясаха . Така и не се разбра защо само този телефон като е закачен за акаунт се получава. Бях опитал всичко всичко и а казвам, това няма да се оправи ! Редактирано Юли 11, 20196 гд от kawabiker
Публикувано Юли 11, 20196 гд Имам нужда от идея/съвет. Веднъж месично ми се налага да използвам Excel. Трябва да коригирам една таблица. Това трябва да стане през телефона. Тук идва въпроса. Изтеглих въпросната програма, но иска абонамент за Office 365,за да мога да правя каквото и да било. Аз пари за това не бих дал (веднъж за 5 мин на месец). Има ли някакъв друг вариант или начин?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 11, 20196 гд Numbers е безплатно, отваря Excel файлове и може да export-ва до Excel формат. Не знам дали поддържа всички формули, но си струва да се пробва.
Публикувано Юли 11, 20196 гд Разбира се че пробвах. Не се получи. Може причината да е iOS 13. Ще опитам отново утре. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 12, 20196 гд Автор Винаги съм ползвал Numbers. Не съм срещал проблеми. Може би с 13 не сработва.
Публикувано Юли 12, 20196 гд Аз боравя с тази, но на iOS 13 от време на време крашва. Поносимо е. Свързваш акаунти, редактираш и т.н. https://apps.apple.com/bg/app/officesuite-pdf-editor/id924005506
Публикувано Юли 12, 20196 гд Пълната версия е. Беше промо, когато съм я взел. Лайт също върши работа, но от време на време реклами и подкана за закупуване на про.
Публикувано Юли 12, 20196 гд Офис365 си ползвай - онлайн версията е безплатна. Връзваш се към 1драйв или дропбокс - и си отваряш оттам файловете. Линк към сайта на десктопа и си готов. https://office.live.com/start/Excel.aspx?ui=de-DE&rs=AT&auth=1&nf=1 (незнам дали ще отвори линка нормално - сигурно е вързан с моя логин)
Публикувано Юли 12, 20196 гд @baronbg, това "OfficeSuite & PDF editor" преди две три години се казваше "OfficeSuite Pro", аз го имам от 2014, беше доста дълго време на промоция, че и тук във форума мисля е пускано, виж дали не си го теглил и го нямаш във вече купените приложения в някой акаунт от преди 4-5 години, на iOS 12 бачка без проблем, за 13-ката не мога да кажа. Редактирано Юли 12, 20196 гд от MacIlian
Публикувано Септември 14, 20196 гд Това от днес ? Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Редактирано Септември 16, 20196 гд от arm11
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.