Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Първата публична бета на iOS 12 е налична за сваляне.

• Отговори 843
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора непрочели и ред в раздела за начинаещи ръсят акъл как се скача от ОС на ОС? Ако обичате(ама всъщност не ми пука обичате ли) се спрете. Това, че в момента няма видимо н@сиране на телефона, не знач

• Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до пр

• Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Аз лично деактивирах опциите

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

При наличие на различни public весии(11.4.1 и 12), ъпдейт до коя е възможно от 11.4?

Публикувано

Да, бета профилите са само за 1 основна версия. Този, който е за 11 няма да работи за 12. 

Публикувано

Двата public batа профили са различни както е написала Деси. Може би довечера официално ще излезе 11.4.1 и ще остане само 12 бета ... профил.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Надали ще пуснат 11.4.1 само на 4 бети е и друг път са се засичали две бета версии, като са различни профили какъв е проблема.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Аз съм с 12 и не искам да чуя за 11. Нямам забележки, освен ако не омажат нещо.

Публикувано

За public beta нужен ли е акаунт за да се инсталира ?

Публикувано

Не, влизаш в сайта на Епъл и инсталираш профила!

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано

Да оправих се инсталирах бета профила и от там ъпдейт. Ще тесвам няколко дни да видим как ще е . Ако преди това не замине телефона,че съм го обявил за продаване [emoji16]

Публикувано
Аз съм с 12 и не искам да чуя за 11. Нямам забележки, освен ако не омажат нещо.

Щом и ти си сложил 12та значи, че ще я омажат..... [emoji23]

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Ами за няколко часа ползване аз разлика не намирам , за новостите даже няма да коментирам [emoji23] колко съм ползвал определен апп , ай сиктир тва не е истина .....

Публикувано
  • Автор

То е ясно, че някакви стряскащи новости няма да видим скоро. Още повече, че така наречените “новости” сме ги ползвали от години време назад. Но дано поне има стабилност.

Публикувано

В 12 нищо не разбирам от новото меню на батерията.

Публикувано
  • Автор

Аз съм казал малко по-горе;) Дълбок размисъл

Публикувано

Кое не разбираш, цветно е и има картинки ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Евала, Гога, не разбрах само какво и къде си обяснил - менюто (New) за батерията!
За мен в това меню няма нищо , което да допринесе за намаляване на консумацията на батерията, освен да ми покаже във време и % , обаче никъде не виждам консумацията на батерия от часовника, който е нон-стоп ON .
730b474d9d5fb1e3bf13c4915cd84495.png

Публикувано

Добре, и според цветните картинки колко ти е юсиджа и колко стендбай-я.

Публикувано

[emoji23][emoji23][emoji23] А де :)

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано

Под формата на шега казах за "Цветните картинки"

Не питай мен, не знам и не съм го проектирал аз. ¯\_(ツ)_/¯

Публикувано

Това с батерията е много объркано ,в предни ios - и се знаеше стенбай еди колко часа използване еди колко.Тук с 12 та ios нищо не разбирам.

Публикувано

Това е проблема, че не му разбираме. Вероятно предоставя много повече и полезна информация. Ще изчакаме и епъл ще качат видео урок кое какво е!

Публикувано

Така както го виждам, usage информацията е разделена на Screen On и Screen Off. Събрано дава колко е бил usage-ът последните 24 часа. Стендбай можеш да си го сметнеш като разликата до 24.

Отделно имаш барчета за всеки час колко минути телефонът е бил активен.

Публикувано

Значи ще смятаме за да знаеме защо ли не ми звучи сериозно?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Даже и в Excel-ска таблица ще си го вкарвате всеки ден за статистика, щом е толкова жизнено важна информация. ?

Публикувано

Това с батерията си е болест за мен. Непрестанно да следиш некви статистики, юсидж, мюсидж и не знам си какво, все едно има някакво значение и вечерта няма да го боднеш в зарядното. Има някакъв смисъл само ако имаш очеваден батери дрейн, ама това при iOS ми се е случвало супер рядко. За 7 месеца на някой му станала на 99% батерията. Аууууу, ми тя съвсем ще издъхва след още 693 месеца, ебаси :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.