Публикувано Май 17, 20187 гд djay 2 for iPhone by algoriddim GmbH https://itunes.apple.com/bg/app/djay-2-for-iphone/id669198374?mt=8 iPhone е не само телефон и камера. В това сме се убеждавали неведнъж благодарение на всевъзможния софтуеър, който ни предлага магазина AppStore. Прихванат от носталгията и това, което бе в кръвта ми, реших да се поразровя и попаднах на това приложение. djay LE е виртуална машина, която ни позволява да съберем любимите си песни в едно. Снабдена е с множество ефекти, добър дизайн, а работата с нея е удоволствие за всеки меломан. Има и лайт версия, но доста от функциите и запис на живо са ограничени. Преди време е била безплатна за неопределен срок и най-вероятно съм се възползвал от това. Записа става във формат .m4a, но всеки конвертор може да го обърне в .mp3 или който Вие желаете. Ето линк към първия ми сет. [emoji6] ЦЪК
Публикувано Май 18, 20187 гд И аз я имам купена , даже Pro версията , но без външен контролер,каквито се продават разбира се , ми се вижда доста тегаво боравенето със ефекти, миксиране и т.н. Иначе браво за сета Контролери
Публикувано Май 18, 20187 гд На мен не ми дава достъп до мюзик през апп-а! За безплатната версия става дума.Infinity
Публикувано Май 18, 20187 гд Автор Как ти ги дава, в сиво или въобще не ги вижда?Легални от Apple Music няма как да ползваш. Качи си ги през iTunes.
Публикувано Май 18, 20187 гд В сиво ми ги дава. Имало “DRM” защита. Не ползвам компютър за да кача през тюнс. Ако платя про-то ще имам ли достъп?Infinity
Публикувано Май 18, 20187 гд Не, ако са от Apple Music е така! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 18, 20187 гд Аз изтеглих платената, но не ми зарежда от Спотифай. Нямам качена музика.
Публикувано Май 18, 20187 гд За да зарежда от Spotify, трябва да си с платен абонамент. Не можеш да записваш миксове от платените услуги! На Мака е така.
Публикувано Май 19, 20187 гд Аз искам да пускам, като се събираме. Няма да записвам сет-ове. Мислех че интеграцията със Спотифай ще е супер за пускане и миксване.
Публикувано Май 19, 20187 гд Аз искам да пускам, като се събираме. Няма да записвам сет-ове. Мислех че интеграцията със Спотифай ще е супер за пускане и миксване.Тя интеграцията със Spotify е на ниво, но абонамент към тях трябва!
Публикувано Май 19, 20187 гд Не вярвам да е от Spotify акаунта. Разрешаваш на апликацията да ползва Spotify и не ти дава да пускаш песни ли?
Публикувано Юни 26, 20187 гд Автор Ако си търсите DJ, на свободна практика съм. [emoji5] Vol. 4 - Download
Публикувано Юли 16, 20187 гд Автор Петичката. ? Vol. 5 - Download https://www.youtube.com/watch?v=zEjzepF0Tbk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.