Публикувано Юли 30, 20187 гд Здравейте! Купих нов телефон IPhone 7 със iOS 11.2, а стария ми телефон е IPhone 4 с iOS 6.1.3 и е джейлбрейкнат. Понеже все още не може да се джейлне напълно 11.2, бихте ли споделили някакви алтернативи на програмите, които имах на стария си телефон (никога не съм оперирал с неджейлбрейкнат такъв). Ако няма такива алтернативи дали не е по-добре да изчакам да направят пълен джейл на 11.2 и тогава да сменям телефона? Все пак не знам дали някои от програмите съществуват още. Програмите са следните: Battery Doctor Pro SIManager (за прехвърляне на контактите на SIM картата от телефона и обратно) Springtomize SBS Settings Bite SMS iFile Capriccio (музикален плеър, който може да създава директории) Voice Record Pro (това видях, че го има в Apple Store, но се чудя дали няма по-добра от него програма). Благодаря!
Публикувано Юли 30, 20187 гд Тези програми нямат аналог ,може в "Апстор да има нещо" не съм убеден ,но няма да е функционално както споменатите от теб сидийски приложиния.
Публикувано Юли 30, 20187 гд Джейл има за 11.2. Пълен джейл едва ли ще видим скоро. Метода вече е съвсем различен и посоката е различна!
Публикувано Юли 30, 20187 гд Автор Благодаря! Значи да джейлна с Electra и каквото стане? После дали ще мога да качвам приложения от Cydia?
Публикувано Юли 30, 20187 гд От това което си изброил, само iFile си заслужава. Или по-скоро Filza. Екстрите на BiteSMS са вградени в дефолтския Messages вече. Иначе след Electra ще можеш да слагаш всичко от Cydia.
Публикувано Юли 31, 20187 гд Автор Благодаря на всички! Ще пробвам. П.С. Battery Doctor Pro е доста добра програмка. Има ли я още? Или е излязло нещо друго?
Публикувано Юли 31, 20187 гд Автор Благодаря! Ще се постарая да се запозная с iOS 11.2. Но доколкото виждам Battery Doctor е различна от Battery Doctor Pro. Може и да греша, но мисля, че втората има повече възможности от първата.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.