Публикувано Август 7, 20187 гд Здравейте, от известно време имам следния проблем: включвам телефона към iTunes и той се свързва. Тръгва да тегли новата iOS и когато стигне на 100% и започне да се инсталира ми изписва "The network connection timed out". По този начин съм принуден да ъпдейтвам ОТА всеки път. Моля за помощ.
Публикувано Август 14, 20187 гд Какъв ти е антивирусът? И имаш ли някакви допълнителни настройки на защитната стена относно iTunes?
Публикувано Август 15, 20187 гд iTunes +(пиратски)Windows = вечни проблеми! Проблема се появява в момента, който подписва софтуера?
Публикувано Август 17, 20187 гд Не си много прав. Имам лицензирана боза само на единия от лаптопите(10) и съм имал ядове само от кофти инсталиран тюнс или от скапан антивирус(на чужди ПЦ-та). На моите подобни грижи нямам, ползвам DrWEB или Security Essentials.
Публикувано Август 17, 20187 гд Сещам се, че подобен проблем решавах с редакция на host file и рестарт на компа. Нещо такова https://support.microsoft.com/bg-bg/help/972034/how-to-reset-the-hosts-file-back-to-the-default
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате