Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Запазване на информация и прехвърляне по време на ремонт

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Случи ми се неприятност и планирам да пращам телефончето на сервиз, ама реших първо да се допитам до опита ви.

Неприятното е, че на iPhone 8 звукът в слушалката изведнъж стана по-слаб и някак креслив... Особено се усеща при ползване на говорителите на телефона и запушване с пръст на този отдолу. Та мисля да го нося на сервиз (телефонът е на 8 месеца, а първата година обикновено ги заменят направо с нови бройки...).

Питането ми е свързано със съхраняването на информацията - ще върна заводски, ще деактивирам Find my iPhone, но искам след ремонта всичко да си е, както преди, включително и снимките. iCloud достатъчен ли е за тази цел? Имам архив с отметка при всички програми в настройките. За снимките си пуснах абонамент за 50 ГБ и активирах синхронизирането им с облака със запазване на оригиналите. Погледнах през браузър iCloud и мисля, че всичко е там. След ремонта, като се логна и дам възстановяване от облака и синхронизиране на снимките, нали всичко ще е като преди? Албуми, живи снимки, видео на забавен каданс...

И още един въпрос за прехвърлянето iPhone - Android. Ще ползвам резервен телефон с Android и си имам Gmail акаунт. Откакто съм с айфона, за контактите са ми активирани и Google, и iCloud - дали и в двата профила всичко е уеднаквено или това е само за показването на контактите? Има ли друг вариант за експорт на контакти от айфон към телефон с Android, че опциите в настройки са доста по-малко от тези при андроида, с които съм свикнал.

Много благодаря и поздрави!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Както го бекъпнеш в iCloud така ще го използваш след това, колкото до Google drive се бекъпват , контакти, календар, снимки и това ти се показва в Gmail профила, нищо друго!

043066de0cefc9053bcb73d7a5bd87e5.jpg

0ee1248dc9330a4153347b5fc93ea38a.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.