Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 5 спря да зарежда стига до лого ,моля за помощ

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Много спешно се нуждая от съвет! Работя с телефона и буквално спирам работа. Батерията е сменена, работеше, но стана черно бял и сега се зарежда само до лого ябълка. Нямам никаква връзка със света . Моля помогнете! Отговарям временно на този телефон.

тел. 0886772225

Публикувано

Опитайте с рестарт със задържане на Home+Power бутоните! Ако няма ефект, свържете с iTunes.

Публикувано

Здрасти Доротея.

Натисни и задръж три бутона-номе бутона, бутона за увеличаване на звука , бутона за включване и ги задръж толкова , че да се появи иконата за връзка с айтюнс. Появи ли се иконата, вържи телефона с кабел към лаптоп, компютър или iMac и разбира се трябва там да имаш инсталиран айтюнс, когато програмата ти намери айфона отиди на раздел Summary и намери където излиза Recovery и възстанови телефона.

Публикувано
  • Автор

Много Ви благодаря. Изписа ми да се включа към Itune, направих го , даде ми upgrade na software,  но накрая след процеса на ъпгрейс изписа грешка, прилагам снимка.Ужас! Какво да направя

Screen Shot 2018-08-23 at 8.25.34.png

Публикувано

Много вероятно да е кабел, USB port...

Публикувано
  • Автор

Смених 2 кабела и 2 порта ?

Публикувано

Тогава остава да опитате на друг компютър,ако е възможно. Грешката е хардуерна, мисля..

Публикувано
  • Автор

Ох някой да има идея. Пробвах всички варианти  дава следните грешки:

- при първи рестарт и комбинация на бутони, включих в Itune - даде грешка " не може да се рестартира грешка 2001"

- след това Itune спря да разпознава телефона, ъпдейтнах   Itune  и пак същата грешка

- не разпознава телефона

Моля, някой ако се сеща нещо. Направо се треса от нерви. Работата ми спря и съм в пълна тъмнина

Screen Shot 2018-08-23 at 9.30.37.png

Screen Shot 2018-08-23 at 9.30.44.png

Screen Shot 2018-08-23 at 9.35.05.png

Screen Shot 2018-08-23 at 10.10.13.png

Screen Shot 2018-08-23 at 10.16.06.png

Screen Shot 2018-08-23 at 9.30.37.png

Screen Shot 2018-08-23 at 9.30.44.png

Screen Shot 2018-08-23 at 9.35.05.png

Screen Shot 2018-08-23 at 10.10.13.png

Screen Shot 2018-08-23 at 10.16.06.png

Публикувано

Купуваш си друг, връщаш бекъп и си готова.

Публикувано
  • Автор

Шега ли е или наистина?

- при първи рестарт и комбинация на бутони, включих в Itune - даде грешка " не може да се рестартира грешка 2001"

- след това Itune спря да разпознава телефона, ъпдейтнах   Itune  и пак същата грешка

- не разпознава телефона

Моля, някой ако се сеща нещо. Направо се треса от нерви. Работата ми спря и съм в пълна тъмнина

Публикувано

Тогава го занеси в сервиз.

Публикувано
  • Автор

лаик съм. Контакт на сервиз в Пловдив??

- не разпознава телефона

"1.9. Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана. Цитиране на пост непосредствено над вашия е ненужно и се счита за СПАМ. "

Редактирано от mirror

Публикувано

Извинявай ако те разочаровам, но телефон iPhone 5 както си описала, е на 6 години модел и за съжалеине може да е всякакъв вид дефект по телефона. За грешка 2001 дават, че е проблем с батерията и тя се нуждае от замяна. Отиди с телефона до сервиза на форума, нека го погледнат там и ще ти дадат най-точна информация за това какъв е проблема и подлежи ли на смяна и какво би струвало това. Тогава вече ще можеш да вземеш решение, дали си заслужава ремонта или да се ориентираш към покупка на друг телефон.

Публикувано
  • Автор

Безкрайно ти благодаря! от 2 часа форуми ми даваш дай конкретния и полезен съвет за лайк като мен! Много ти благодаря!!.Тичам!!

"1.9. Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана. Цитиране на пост непосредствено над вашия е ненужно и се счита за СПАМ. "

Публикувано

Не цитирай предходно мнение в статия - счита се за спам!

Не нямам познат с магазин за телефони iPhone. Ако ще купуваш нов се довери на големите вериги магазини в страната или операторите. По-безпроблемно ще можеш да използваш гаранция ако ти се наложи в бъдеще.

Публикувано
  • Автор

Благодаря за помощта! Ако е интересно за форума да пиша ли резултата

Жена

Публикувано

Задължително!!!

Публикувано
  • Автор

Така само за информация, ако ви е интересно да кажа какъв е резултата. Занесох го в сервиз, казаха и хадрдуерен и софтуерен проблем.

На кратко историята. Падна по лице и загасна, при зареждане само стига до ябълката и светка и изгасва. Itune не го разпознава като устройство, после на момент като го разпознае  дава грешка 2011. опитах с dr.Phone. минах през процеса и програмата даде " ъспешно" , но нищо не се промени. За съжаление в сервиза не ми казаха какво са оправили.

Благодаря още веднъж на всички

Публикувано

Да се включа и аз като лаик, нищо че после всички идиоти, самовъзприели се като гурута на техниката правят сервизи и лъжат хората, черпят информация от форумите, но нали е 5ца , няма да им направя кой знае каква услуга- сменили са батерията в най-добрия случай ;)

Редактирано от kawabiker

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.