Публикувано Август 31, 20187 гд Здравейте! Ще карам по същество. Много съм мераклия на iphone 6s / 6s plus,, като доста ревюта изгледах, четох по разни форуми, но навсякъде срещам противоречиви мнения. Някои са си доволни - те не са били с никакви очаквания, а други пък са скептично настроени, трети не им допада тази идея, поради причината, че на iphone 6 като цяло поддръжката спирала през 2019 (за което не съм сигурен, понеже не съм запознат). Та главният ми въпрос е - дали си заслужава закупуването на iphone 6 всякакъв модел през 2018-2019? Като за първи айфон не ми се иска да се хвърлям върху Х или да чакам новите модели, които са на път да излезнат. Всяко мнение е важно за мен! Благодаря предварително! Редактирано Август 31, 20187 гд от Samarov
Публикувано Август 31, 20187 гд Ако ще вземеш втора употреба, има голям шанс да попаднеш на телефон с проблем и да не работи както трябва.
Публикувано Август 31, 20187 гд Реновирания е добре, въпроса е да не е от олх. Лично аз не бих взел нещо по-старо от iPhone7. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 31, 20187 гд Автор Те има няколко надеждни изглеждащи сайтове с реновирани айфони, но пък знам ли този как го е използвал и за какви цели и дали нещо не е подменено. Нямам такова доверие да купувам реновиран.
Публикувано Септември 2, 20187 гд Нова 6-ца не виждам проблем да се купи към днешна дата. Има го в няколко фирми, та и в Емаг е наличен. Какво поражда този въпрос, че ми стана интересно?
Публикувано Септември 2, 20187 гд A Въпроса е от къде ще купиш нов iPhone 6???iStyle в момента iPhone 6 669лв 32GB , върви им реклама от няколко дни.Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Публикувано Септември 3, 20187 гд Автор Като си направя съпоставка и наистина ми излиза по изгодно да си взема реновиран от надежден сайт, отколкото да давам торба с пари за 4 годишен телефон. Не знам обаче ако изчакам пускането на пазара на новите три модела и предстоящите промоции до колко ще им смъкнат цените..
Публикувано Септември 3, 20187 гд Има няколко магазина в София, аз съм пазарувал в два от тях, ако те интересува ще ти пратя линкове на на ЛС, да не им правя реклама тук, единия е с от 6 мес. до 1 година гаранция, другия има и с до 2 години гаранция, може да избираш на място след оглед и тест, може и онлайн. Редактирано Септември 3, 20187 гд от MacIlian
Публикувано Септември 4, 20187 гд За пробата за да не си се охарчил много може би и наистина реновиран/втора ръка е по-добре.ПП: с тези изказвания анатемосахте и собствените си устройства, които все пак някога ще продадете за да вземето по-нов, а не защото вече за нищо не става.
Публикувано Септември 4, 20187 гд Някой от вас би ли се напънал да дефинира "реновиран", че терминът стана доста актуален напоследък?
Публикувано Септември 5, 20187 гд Ако е по-нов модел, може и с по-скъпа мокра кърпичка и със поставен протектор да не личи сменения дисплей
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.