Публикувано Август 14, 20196 гд Да за това говорим. На моя часовник това го няма. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20196 гд Вече съм в Гърция, смених региона на Гърция от телефона и ми позволи да активирам ЕКГ:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 20196 гд Колеги, на моя часовник (4), когато пусна outdoor run и започва съответно да отчита и пулса. Обаче в 90% от случаите след около 15-20 Мин спира да го отчита. Помислих, че е нещо свързано с изпотяването, но дори и да избърша китката и часовника не се оправя. Забелязал съм, че понякога след около 20 Мин пак започва да отчита. Някой с подобни наблюдения?
Публикувано Август 15, 20196 гд Като отвориш тренировката, се вижда дали ти е отчитан пулса през цялото време.Иначе не съм следил, дали през цялата тренировка показва пулса на дисплея.
Публикувано Август 15, 20196 гд Аз до колкото разбирам, ако я включа, тогава ще имам неточности и т.н?
Публикувано Август 15, 20196 гд Опа, да. Грешка на езика. Т.е. не трябва да ти е включено. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 19, 20196 гд Смених телефона колеги, трябва ли да ресетвам часовника за да го сдвоя с новия тел? Нещо не мога да намеря друг вариант да го закача за новия телефон. А не ми се настройват нещата по часовника н ново. Благодаря предварително.
Публикувано Август 20, 20196 гд Автор Реших да не създавам нова тема, но в последната бета на watchOS 6 са открили информация за титаниев и керамичен Apple Watch. Белия керамичен модел яко блазни. Дано само да не пуснат 4та серия с нови покрития, че ще съм с много смесени чувства.
Публикувано Август 25, 20196 гд По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта?
Публикувано Август 25, 20196 гд Това със захарта е от много време, но мисля че още не са готови да го направят. Иначе ми е блян голям това ...
Публикувано Август 25, 20196 гд преди 1 час, bobiikonomov написа: По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта? Стоманените са само Cellular и са по-скъпи, а в БГ няма E-sim.Алуминиевите са само около 40$ по-скъпи тук, от колкото в Щатите.
Публикувано Септември 18, 20196 гд Днес ходихме от работа на тези годишни медицински прегледи. Използвах възможността и помолих кардиолога да направим веднага след него и с часовника ЕКГ и да ги сравни и даде мнение. Разбира се, няма как само часовника и с един пръст да ти направи пълно ЕКГ, все пак техния уред има сензори по цялото тяло. Но беше учуден как това, което часовника мери е доста точно. Каза, че за хващане на аритмия е супер.
Публикувано Февруари 27, 20206 гд Вярно си е топ оферта. Поръчах един Такава оферта очаквах по Коледа, но закъсня с 2 месеца
Публикувано Февруари 28, 20206 гд Бързо работят тея Теленор. Вчера го поръчах, след час ми пратиха мейл, че го пращат и днес дойде
Публикувано Февруари 29, 20206 гд И аз поръчвам един сега. Цената ми се струва супер. Дори в чужбина не успях да открия такава цена. Днес го гледах наживо и 44 ми приляга много добре на ръката.Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Публикувано Март 6, 20206 гд Здравейте. В момент в теленор apple watch series 4 е на 599 лв. Въпроса ми е каква е разликата между този часовник и другите от series 4 които са по около 850 лв. И въобще има ли такава или просто е на промоция в теленор ?
Публикувано Март 6, 20206 гд Според мен просто чистят складови наличности,защото реално Apple спряха да го произвеждат. Дори като го взех от куриера на кутията има цена 899.99лв. Аз взех моя в сряда и съм супер хепи. Сега трябва да си сменя и телефона с 12 живот и здраве.Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Публикувано Март 6, 20206 гд Добър ден, някой случайно да има информация дали Теленор имат Apple Watch в наличност по магазините? Идеята ми е просто да мина да разгледам / пробвам на ръката. Благодаря!
Публикувано Март 6, 20206 гд Моя опит показва,че няма. Обиколих няколко магазина в Пловдив и навсякъде ме отрязаха като в единия едва не ми се скараха,че съм искал такова нещо. Най-добре ако имаш възможност отиди до iStyle. Имат изложение и двата размера на 5-та, която като размери е същата.Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.