Публикувано Август 2, 20196 гд Току що прочетох в reddit, че проблема с дрейна съществува от последната бета на ios 13. Часовника е свален сутринта от зарядно, а сега е на 58%. С бета 3 си издържаше два дни. А телефона без много употреба до 3 дни. Дали е възможно да се свали до бета 4 с 3UTools. Редактирано Август 2, 20196 гд от skpavlov
Публикувано Август 2, 20196 гд В istyle не видях стоманени — само алуминиеви корпуси предлагат към момента. Може само да опипват пазара с по-евтини модели. Sent from my iPhone using TapatalkСтоманените са с ЕКГ и за това предполагам, че не ги внасят.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 2, 20196 гд Всички С4 имат ЕКГ. Просто опипват почвата. А и сигурно не очакват да се избият да продават стоманени на българския пазар. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 3, 20196 гд Аз пробвах различни варианти,включително с нов щатски акаунт,спиране на локализацията и VPN, но не можах.По-назад се каза, ако съм разбрал правилно, че ако излезеш в страна, която потдържа EKG, може да се активира.
Публикувано Август 3, 20196 гд За навън е ясно. То вариантите да си “навън” са ip адрес или локализация. Може би нещо и с оператора...там вече не съм наясно. За това питах дали някой се е заигравал. Благодаря.
Публикувано Август 3, 20196 гд Извинявам се за може би глупавия въпрос, но не съм следил досега информацията за часовниците на Apple.Видях, че сред страните, където ЕКГ е активно е и Гърция. Аз така или иначе до края на лятото съм тук, как мога да го активирам, ако си закупя часовника?Да го купя от тук, да си го взема от БГ, но да го активирам тук, да сменя региона на телефона на Гърция?И после наесен като се прибера, тази функция ще продължи ли да работи?Благодаря.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 3, 20196 гд Не нужно нищо специално, може да си с български акаунт с българска локализация, само да си в страна която се подържа. Активираш го в Гърция и докато не си ресетнеш часонвника ще работи, навсякъде.
Публикувано Август 3, 20196 гд Важно е да се спомене, че освен физически да си в гърция/турция, трябва и региона на устройствата да се смени на съответната страна. Писали сме го това вече...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 4, 20196 гд Някой да предложи читаво зарядно? Искам да имам още едно в колата. Взех едно от алито....трагедия. Загрява, зарежда с 10% на час. Бих дал и някаква по голяма сума - стига да е читаво.
Публикувано Август 4, 20196 гд Някой да предложи читаво зарядно? Искам да имам още едно в колата. Взех едно от алито....трагедия. Загрява, зарежда с 10% на час. Бих дал и някаква по голяма сума - стига да е читаво. IStyle там не продават ли ? Аз съм купувал кабел скъпичък 50 лв , но оригинален.Можеш да провериш. https://istyle.bg Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 6, 20196 гд Всички С4 имат ЕКГ. Просто опипват почвата. А и сигурно не очакват да се избият да продават стоманени на българския пазар. Sent from my iPhone using TapatalkДа, грешката е моя. Стоманените имат eSIM.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 6, 20196 гд Алуминиевите също имат версия с е-сим. Познават се по червеното кръгче на коронката. https://www.apple.com/uk/shop/buy-watch/apple-watch/space-grey-aluminium-black-sport-band?preSelect=false&product=MTVD2B/A&step=detail#
Публикувано Август 6, 20196 гд Тъпото е, че няма стоманени без cellular. Така че ако искаш такъв, взимаш cellular варианта, без да можеш да го ползваш реално у нас. Може би това е основната причина да ги няма по нашенските магазини. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 9, 20196 гд Имам следния проблем. Не ми се появява и съответно не мога да инсталирам ЕКГ апа от приложението Health на телефона на часовника. Дали от бетите на ios 13 се дължи или имам някакъв друг проблем.
Публикувано Август 9, 20196 гд Ако си в БГ, не можеш.То и си ти изписва, че в този регион услугата не се поддържа. Последните страници има доста писано по въпроса.
Публикувано Август 9, 20196 гд то въобще не мога да инсталирам апа на часовника в телефона не ми излиза тази опция
Публикувано Август 9, 20196 гд не пия и не съм нали от хелт на телефона трябва да ми излезе опция да се инсталира в часовника - е там нямам тази опция нито в часовника имам такъв апп Редактирано Август 9, 20196 гд от jh_ivanov
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.