Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Watch S4

Featured Replies

Публикувано

Моят е от Германия (някъде се обърках като писах UK) и не бачка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 332
  • Прегледа 66.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Малко се забавих с впечатленията, но исках да видя добре как се държи батерията и да тествам всичко. На дизайн, дисплей и бързина всичко е 6+. Няма почти никакво зареждане на програмките, просто

• Днес ходихме от работа на тези годишни медицински прегледи. Използвах възможността и помолих кардиолога да направим веднага след него и с часовника ЕКГ и да ги сравни и даде мнение. Разбира се, н

• Не издържах и аз, да не запълня комплекта ииии да се похваля:  

Добавени снимки

Публикувано

Аз току що си активирах функцията в София на часовник от САЩ с американски акаунт. На жената работи отдавна, но след като колегите са писали, че не става в България се зачудих дали аз не съм сбъркал нещо. Не съм - работи си.

Публикувано

За Американските няма никакво значение локацията. Винаги работи!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

На часовник произведен за EU, закупен от България, с българка сим карта и с български iTunes акаунт функцийте /ECG и Irregular Rhythm Notifications/  успешно се активират в Гърция. Дали ще продължат да работят в България ще пиша по късно. 

Публикувано

Да не би, някой БГ оператор да предлага Е-сим ?

Публикувано

Сим карта в телефона, чудехме се по назад в темата дали и това има значение. Иначе не никой български оператор не предлага E-Sim.

Публикувано

Да потвърдя и аз :)

Качих се на една лодка за разходка ;) 

IMG_4284.thumb.JPG.1ae9054962bf9eda16deea51203bca72.JPG

Щом минах границата:

IMG_0642.thumb.PNG.0114d4a2186fd6037916d0dcf28f9aed.PNG

Веднага пробвах да активирам:

IMG_0643.thumb.PNG.4265b4f9864779c471dcf46e5fba04e0.PNG

Стана без проблеми:

IMG_0644.thumb.PNG.33921ae4df291e8483cedf6d929b136b.PNG

Без никакви други настройки... :) И продължава да работи !

Публикувано

Значи всички с четворки - на екскурзия до Гърция, ако разбира се продължи да работи след това де.

Публикувано

Пробва ли някой в Турция.

Публикувано
преди 3 минути, skpavlov написа:

Пробва ли някой в Турция.

https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

Турция не става.

Публикувано

Идвайте в Русе - ще ви возя на лодка ;) или каяк !

Хехе.. Нова идея за бизнес:

"Активиране на EKG и разходка с лодка по Дунав" :)

Публикувано

Имам приятел с дрон от Русе. Може да ви ги активира от някое кафе в центъра на града.

Публикувано
преди 14 часа, momchil_g написа:

Имам приятел с дрон от Русе. Може да ви ги активира от някое кафе в центъра на града.

Ами да ;) С дрона да ми донесе телефона и часовника до реката, където ще бъда аз с лодката или каяка за да мога да ги активирам ръчно ;) 

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Днес ми донесоха 4- ка от Щатите и с разочарование установих, че ЕКГ не може да се активира.Ще помоля, тези от вас, които го активираха в БГ, да споделят, дали все още е активно.

Публикувано

Моят е серия 4 от Щатите и не съм го активирал ЕКГ-то по никакъв начин. Просто си беше там и си работеше, както и си работи в момента. Току що го пробвах. До колко си сигурен, че е наистина от Щатите? Имаш ли документ които удостоверява чрез серийния номер, че наистина този часовник е купен от там?

Публикувано

Вчера на обяд,сестра ми го купи от Чикаго и го прати по човек,който пристигна днес.Пробвах със смяна на региона и в телефона и в часовника,но пак ми изписва, че моя регион не поддържа услугата. 

ПП.След като го активирах, го ъпдейтнах с последната версия и чак тогава пробвах ЕКГ.Дали с последната версия, не са променили нещо?

Редактирано от ne4o

Публикувано

Не вярвам да са променили нещо в тази посока. Няма логика, защото те засичат часовниците за тази функция по серийния номер. Странно е, аз лично бих отворил кейс в съпорта на епъл, след като имаш документи за покупката и можеш да докажеш всичко. Звучи нелогично да не работи, може и да има някакъв вид проблем в часовника и да изисква преинсталиране на софтуера или не знам и аз какво.

Публикувано

Като знам как Apple процедират, нищо чудно и да са ни резнали нещо, с последните ъпдейти.

Друго,което ми идва на ум е, че ID-то ми е Бг.Не стана ясно, от по-задните мнения, дали това няма значение. 

Публикувано

Представи си ситуация - Американец си и купувайки го си нямал време да го активираш, защото е трябвало да пътуваш за Европа. И отивайки там го активираш и нямаш ЕКГ. Директно ги съдиш ... Не вярвам да са си позволили подобно нещо, особено след като вече го активираха и за някой големи европейски държави. Бих отворил кейс по въпроса!

Публикувано

Има резон в предположението ти, но акаунта ми е български и нямам основание, да търся съдействие, след като официално услугата не е достъпна в моя регион. 

Публикувано

Пробвай да се логнеш с USA account.

Публикувано

Трябва да правя, защото нямам такъв.Не ми се занимава по тази схема,че много играчка  с телефона. 

Публикувано

Направих си US акаунт и го вкарах в един 5S, но проблема си остава.Пак ми изписва, че услугата не е достъпна в този регион.Може би, както по-назад се писа, ще трябва да активирам ЕКГ в страна, с активна услуга.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте. Изчетох до 100-тното мнение но не видях някой да споделя мнение за това дали е воден часовника. В спецификациите някъде виждам 50 метра. Това значи ли, че ще мога да се къпя с него?
Благодаря.

Публикувано

Да, водоустойчив е и можеш да се къпеш/плуваш с него.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.