Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Приложение за Wallet

Featured Replies

Публикувано

За Софийска вода има. 8ae8a3436f614686bea979b1092951ad.jpg

• Отговори 71
  • Прегледа 21.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз отдавна не стъпвам в метро. Последния път им казах кратко "...и вашата също" и зарязах всичко на касата.

• Е сега чак безмислено, за самолетни билети ми е толкова полезно, паса ми излиза в точния час за бординг! (което си бачка перевктно и в БГ)

• Много добро приложение, евала. Идеално за някой като мен, който хем не иска да да носи карти, хем ги забравя в колата преди да влезе в магазина

Добавени снимки

Публикувано

Може ли шаблон за аптеки 36.6

Публикувано
  • Автор

e451660dabded554f9e0797e89ea280b.jpg

c8e9493f3aec0ea023b18faacf02745a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Супер! :)

Публикувано

А какво означава като ми изкара съобщение че ще го конвертира в някакъв 128 код, може ли да значи че скенера в магазина няма да го чете?

Публикувано
  • Автор

Това е вида на баркода. По принцип би трябвало да го хване. То и на Била беше така, но нямаше проблем със сканирането. Ако има проблем, то той няма да е от скенера, а от софтуера разчитащ сканираният код. Реално и една екселска таблица може да разчита повечето кодове, след добавяне на съответните адд-он. 

Публикувано

В Метро вече не искат да сканират карта от приложение. Или физическа карта или само от тяхното си приложение

Публикувано

Пълна тъпотия , миналата седмица беше ОК ... Нещо ги стягат обувките де@@@а и тъпанарите. Ми ще ползваме пластиката..

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Винаги правят забележка,ако не е тяхното приложение,за сега не са ме връщали.

Публикувано

За "Метро" ,става или не? Един казва не може ,ти ,че може....Кое последно не ,че ми е важно.

Публикувано

На мен са ми отказвали два пъти на касите и минавах с пластиката. Интересно ако им кажа приятен ден и си тръгна, дали ще ме викнат обратно.

Публикувано

Още ли я има тъпата им политика, че не всеки може да си изкара карта, аз ще се пробвам другия път ако ми направят фасон, да им кажа ми ок, и да си тръгна през вратата :)

Публикувано

Аз отдавна не стъпвам в метро. Последния път им казах кратко "...и вашата също" и зарязах всичко на касата.

Публикувано

Тази сутрин пазарувах,нямаше драма.

Публикувано

Може би всичко се свежда до настроението на конкретната касиерка ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, и мен ме интересува за метрото картата може ли да се сканира и да си влизам с телефона ? Има ли някой тествал и става или не и с кое приложение?

Публикувано
  • Автор

Направи си прост експеримент — снимай с камерата на телефона и тествай...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не за магазина метро , а за подземната железница магнитната карта , дали може през NFC да се чекирам на входа и да си влизам:)

Публикувано

То за магазин “Мерро” вече не в модерно с телефона , колегата те е разбрал , че се касае за подземна железница.

Публикувано

Че то подземната железница и Метро не е ли едно и също? :)
В Метро последните два пъти ми сканират ксртата от Stocard и не са правили проблеми. Става въпрос за Пловдив.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Така е Русев ...не се сетихме на време [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Публикувано
преди 50 минути, tedonsa написа:

Не за магазина метро , а за подземната железница магнитната карта , дали може през NFC да се чекирам на входа и да си влизам:)

Може ако ползваш тези метра, лично съм пробвал това в Токио с виртуалната Суйка карта и е безпроблемно.

China

• Beijing: Beijing Transit cards*
  • Guangzhou: UnionPay (CUP) credit cards
  • Hangzhou: UnionPay (CUP) credit and debit cards
  • Shanghai: Shanghai Transit cards*

Japan

All forms of transit that accept Suica

Russia

United Kingdom

United States

Публикувано

За Софийското значи няма как така ли?

Публикувано

Е сега чак безмислено, за самолетни билети ми е толкова полезно, паса ми излиза в точния час за бординг! (което си бачка перевктно и в БГ)

Публикувано
  • Автор

Няма как сами да си отидат там, независимо от компанията. А кой, как и за какво си ползва телефона или приложения е въпрос на личен избор и предпочитания.

В отговор на колегата с метро-железницата:

Ако картата ти е магнитна, няма как да стане с каквото и да е приложение. За wallet трябват баркодове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.