Публикувано Октомври 17, 20187 гд Привет на всички, не знам дали тук е мястото на поста ми но ми предстой смяна на смартфона, който в момента е андроид хуавей п9 лите но заглеждам и Iphone SE, заслужава ли си покупката на този модел. Насочил съм се към него защото бюджета в играничен и се двоумя между среден клас андроид или айфон.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд Ако си ок с размера на дисплея, скачай, защото SE превъзхожда в пъти дори и флагманите на Samsung, Куравей....
Публикувано Октомври 17, 20187 гд Автор Ами не мисля,че ще е голям проблем дисплея, а ме притеснява,,че SE е модел от 2016 и дали ще ми служи поне година година и половина.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд Той ще ти служи, ама по-добре изчакай малко и виж новия Xr, който излиза в края на месеца, по-скъп е, но не прекалено, а има повечето характеристики на серията от тази година.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд Автор Бюджета ми е около 500 лв и се вписвам с план от теленор да го взема SE, а др вариянт е да търся 6s или 7 втора ръка за тези пари.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд @Shaldurov, за тези пари аз бих избрал 6s или 7 "реновиран" каквото и да значи според някой от нашите търговци, но поне има гаранция, има ги изложени и можеш да си избереш и да пипнеш това което ще купиш.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд Не се колебай. Телефона е чудесен. Освен размера на екрана (който за мен беше ок) друго "малко" в този телефон няма.
Публикувано Октомври 17, 20187 гд преди 41 минути, Shaldurov написа: От към софтуерна поддръжка ще има ли ъпдейти според вас. Да. От към софтуерна поддръжка най-вероятно ще поддъра и предстоящата догодина версия на iOS.
Публикувано Ноември 3, 20187 гд А я да видим колко от вас биха си купили телефона към днешна дата за тези пари??? Нещо не виждам гора от ръце. [emoji6] Колега за какво са ти софтуерни ъпдейти на телефона? Аз лично моите съм ги спрял. И за да не съм голословен отвори темата за iOS 12 и прочети мнения на потребители с устройства преди iPhone 7 за да добиеш предства как се държи стар телефон с нова ОС. За 500лв. от няой оператор ще си купиш телефон с две симкарти и доста по-модерен от СЕ-то. Ако пък много държиш да си айфонджия колегата горе ти е дал оферта за 7-ца. Ако се разтърсиш има и по-тънко от 700лв. Ти си решаваш....аз пак бих си взел SE...размер, качествени материали, ювелирна изработка за тази цена ??!?Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате