Публикувано Ноември 3, 20187 гд Здравейте,след връщането на тел.за поправка нещата с бекъпа се прецакаха тъй като айтюнс даде някаква грешка и не стана прехвърлянето на информацията.Цялата информация е в компютъра а не в айклода,има ли някаква възможност за връщането на поне снимки и бележник. Разгледах в нета програми които възстановяват изгубена информация от айфон телефони,та въпроса ми е дали си струват тъй като цената им е м/у 50-100€
Публикувано Ноември 3, 20187 гд Пробва ли няколко пъти и на различни ЮСБ портове? Пробва ли и с различен кабел?
Публикувано Ноември 3, 20187 гд Автор Пробвах всичко,портове кабели всичко но просто аютунс няма по стара версия на бекъпа който ми трябва.
Публикувано Ноември 3, 20187 гд Какво значи по-стара версия? Нали говорим за един и същи телефон, който е бил на ремонт? Грешкат ти я е дало като си правил бекъпа преди да дадеш телефона за ремонт? Ако е така, то токава бекъпа е прецакан и най-вероятно няма вариант да стане да го върнеш на телефона!
Публикувано Ноември 3, 20187 гд Автор Не грешката стана след като телефона се върна нулиран и трябваше да възвърне стария си вид.Преди това нямаше проблем. Редактирано Ноември 3, 20187 гд от duran
Публикувано Ноември 3, 20187 гд Ресторваш телефона и опитваш отново. Ако пак удариш греда, обръщаш се към iBackUp Bot, "разкостваш" с него бекъп-а и вадиш каквото можеш. После е елементарно. Поне за контакти и снимки.
Публикувано Ноември 5, 20187 гд Автор Колеги не се получи,дайте съвет дали тези програми които се продават в интернет дали вършат работа.Има ги както в амазон ибей така и собствени сайтове.
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Рестор направи ли и как? Че в последно време понятието рестор е силно объркано. И с iBackupBot намери ли някакъв бекъп в компютъра въобще?
Публикувано Ноември 6, 20187 гд То се вижда дали има бекъп или не и в айтюнс, а и е просто да разгледаш по харда има ли нещо свързано с бекъп и да взима място ... Ако намериш такава папка, посочваш с iBackupBot и чакаш. За виндоус само това е програмата. За мак е друго - там има една платена, която ми извади от бекъпа и профилните снимки на вайбъра на хора които съм отварял ...
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Автор преди 6 часа, kawabiker написа: То се вижда дали има бекъп или не и в айтюнс, а и е просто да разгледаш по харда има ли нещо свързано с бекъп и да взима място ... Ако намериш такава папка, посочваш с iBackupBot и чакаш. За виндоус само това е програмата. За мак е друго - там има една платена, която ми извади от бекъпа и профилните снимки на вайбъра на хора които съм отварял ... За виндоуса пробвах нещо но ми изписва plist not found,за мак програмата която и да е дали ще свърши работа.
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Е как да ти свърши за мак работа, като ти не знаеш дали на уина си направил даже бекъп...
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Автор Ами бекъпа беше направен на компа но след грешката която аютунс показа вече е от дата когато вече тел.е нулиран,от по стара дата вече няма. Редактирано Ноември 6, 20187 гд от duran
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Намираш си софтуер за "вадене" на изтрити файлове под уин, намираш си бекъп-а и го възстановяваш някъде на видно място. После с БекъпБот...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате