Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aндроид ТВ бокс

Featured Replies

Публикувано

Някой вече който е тествал да каже кои програми/плугини са най-стабилни/без-проблемни за гледане на торенти от арена/замунда със субтитри на андроид бокс (mi box 3)?

• Отговори 396
  • Прегледа 84.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мен адски ме подразни, защото е типично българска цигания. Някой е направил безплатно приложение, вложил е много усилия, пуснал го е за всички, а друг тарикат решава да прави пари на негов гръб. Обикн

• Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми. Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk

• Здравейте, нова сбоводна добавка ТЕД в мовиан. Автоматично зареджа БГ субса, ако има такива, ако не остава на английски.

Добавени снимки

Публикувано

Elementum е всичко, което ти трябва!

Плъгин за Коди е! От настройките на Замунда, Зелка, Арена плъгините задаваш торентите да се отварят с Елементум! Няма ограничения за големината на файлаdefault_wink.png

Публикувано
  • Автор

Супер че от четене на хиляди програми се омотах.

А гледането на торента задръства ли бокса?

Публикувано

Нe! Това е добро.

Публикувано
преди 2 часа, gogi6 написа:

Elementum е всичко, което ти трябва!

Плъгин за Коди е! От настройките на Замунда, Зелка, Арена плъгините задаваш торентите да се отварят с Елементум! Няма ограничения за големината на файлаdefault_wink.png

На Арена плъгина има настройка с какво да се отварят, ама на замунда и зелка не. Да не би да са ми някакви стари версии? 0.1 май бяха

Публикувано

На всички имам опции за избор. От на Марто репото?892e29c71dd0d9bf998b7473ad6e5c74.jpg

За тези, които го нямат

http://repo.xn--b1afkwdhn.com/repo/

Публикувано

Ами не, от BGREPO ги качих. Сега ще видя това.

Публикувано

Марто е супер сериозен, най-редовно обновява съдържанието на репото, когато нещо спре или се премахне винаги пише в неговата тема в бг форума за коди.

Публикувано

Има ли някакви специални настройки за Elementum и тракерите, щото ми убива нета и рутера, та трябва да рестартирам за да се оправи.

Публикувано

С какъв рутер си? Озадачен съм. Аз досeга не съм имал никога проблеми. TimeCapsule и Xiaomi ползвам на 5GH.

Публикувано

Бихте ли споделили кое е конкретното репо на Марто ?

Публикувано

Четири поста над твоя.

Публикувано
С какъв рутер си? Озадачен съм. Аз досeга не съм имал никога проблеми. TimeCapsule и Xiaomi ползвам на 5GH.

Linksys WRT-1900ACS. Ще видя да не е нещо от провайдъра. Иначе от на Марто репото качих Elementum Burst BG и в него може да се добавят бг тракери като зелка и замунда. Много по-добре е отколкото да ползваш техните плъгини.
Публикувано

Този рутер има нужда от рестарт? А на какво у-во(тв) гледаш? Да не би там да е проблема?

Публикувано

Ми рутерът си е добре, с DD-WRT си бачка безгрижно. След като почнах да си играя с Elementum станаха проблемите, ама сякаш вече се кротна. Иначе гледам на телевизор с Андроид. Philips 55POS9002 OLED.

П.П.

Този Elementum има ли шанс да се подкара на Apple TV?

Публикувано

Не.

Публикувано
  • Автор

5 пъти пробвах тоя елементум, все дава някаква грешка като пусна торент че бил пуснат да изчакам или някакви мулти възки бля бля...

Сложих Movian, 300 пъти по лесно за инстал и всичко тръгва и е много по-лек без хилядите менюта на коди. 

Публикувано

Movian го има в Google Play store.

Zamunda работи ли ти на Movian? Аз не успявам да се логна.

Публикувано
  • Автор

Имаго но аз изтехлих поправена от бъгове версия и работи в стора нещо е оплескана:

https://1drv.ms/f/s!AhkFAljA5cFWgSsl20eJ64eXuyrO

Публикувано

Коя версия от двете си инсталирал ?

Публикувано
  • Автор

8+ на mi box

Публикувано
  • Автор

Кажете какви хубави програмки за андроид ТВ използвате от стора главно за гледане на контент, ТВ, новини, т.н. Нова плей гледам я няма...?

Публикувано

И с тези версии не успявам да се логна в Замунда.

Публикувано
  • Автор

странно....

Публикувано
  • Автор

Сега пробвах Tea TV вървят торенти и субтитри също.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.