Публикувано Април 28, 20196 гд И при мен е 1.18 Сгрешил съм по горе. Беше ми чудно защо няма ъпдейти, но се оказа, че са различни приложения. Едното с версия 2.40 е Da Player, а другото с 1.18 е Da Player for Android Tv. Дори абонаментите им са различни. 0.99€ и 1.19€
Публикувано Април 28, 20196 гд Da Player 2.34 add free, бачка без абонаменти [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 28, 20196 гд Пробвайте vavoo,не се мъчете с глупости.Ако блокират линка веднага излиза друг линк ,така че имате 5000 канала на каквито езици искате,стига да ги знаете:)Давам видео с което съм в момента и всичко е табела:) Редактирано Април 28, 20196 гд от kracode
Публикувано Април 28, 20196 гд А коя версия на вавоо да сваля на ми бокса пробвах две с тези линкове не става.
Публикувано Април 29, 20196 гд На amazon fire stick съм с версия 2.6.На макбука съм сложил този линк,я пробвай с него ,изчистен и съдържа само телевизия archive.org/download/vavaa-lite.Изчисти първо датата и кеша на приложението и след това го стартирай наново и в полето vavoo.to го изтрий и напиши това archive.org/download/vavaa-lite и натисни ОК.Пакета е около 8 мб и става бързо.Снимката е от преди секунди HBO3 Редактирано Април 29, 20196 гд от kracode
Публикувано Юли 9, 20196 гд Днес си инсталирах тая благинка на лаптопа. Работи около 1-1.30ч и ми изхвърли и сега не работят каналите. При вас работи ли?Къде се намира датата и кеша на приложението да ги изчистя и заредя пак файла?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 14, 20196 гд Автор Само при мен ли на Мувиан арената и замундата вече не работят....
Публикувано Декември 14, 20196 гд Арената не работи отдавна. Замунда е ок. Ако не тръгва, затвори принудително Movian и стартирай отново.
Публикувано Декември 14, 20196 гд Арената и зелка не са спирали при мен. Само замунда от много време не работи. Сега гледах филм от арена.
Публикувано Декември 14, 20196 гд Нали говорим за Андроид,на Ми бокса вчера не бачкаше нищо от Мовиан-а.
Публикувано Декември 14, 20196 гд Аз пак да питам? Като не работят, затваряте ли приложението принудително от настройките на бокса?
Публикувано Декември 14, 20196 гд Автор Да на мибокса го затварям принудително но само зелка бачка....
Публикувано Декември 15, 20196 гд При мен това не е спирало да работи с изключение на замунда [emoji846]
Публикувано Декември 15, 20196 гд Хубаво,дай тези зипчета да ги пробваме,явно съм/сме пропуснал нещо.
Публикувано Декември 15, 20196 гд Автор A коя версия ти е мувияна май и това има значение, защото моите са същите тия старите ама не бачкат, аената дава грешка за някакъв логин линк а замундата не излизат торентите ? Редактирано Декември 15, 20196 гд от profusion
Публикувано Декември 15, 20196 гд Защо не използвате Елементум? Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 16, 20196 гд Няма зипове, пишеш адресите както е показано, от 1 до 4, ще проверя коя версия е Мувиан и ще пиша пак. Но замундата не работи, само арена и зелка. 5.0.546 ми е версията на Мувиан.
Публикувано Декември 16, 20196 гд Автор @gorgior с алтернативния репозитори тръгната и арената и замундата сега! Мерси! ПП по въпроса с елементума, имам непоносимост към коди защото е толкова тежък и тромав че .... за сега по добро от Мувиана за торенти лек и пъргав не съм намерил. Редактирано Декември 16, 20196 гд от profusion
Публикувано Януари 10, 20206 гд Sent from my iPhone using TapatalkИзвинявай, да питам след movian какво изписваш? Пробвам да го кача на един приятел и не става. Поздрави!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.