Публикувано Февруари 2, 20206 гд От доста време имам един единствен проблем! Ми бокс след като заспи и после го включа и много лагва, трябва да го рестартирам и тогава си върви ОК. Имате ли идея от кой процес може да е и има ли решение за това!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 2, 20206 гд Някой пишеше че hdmi cec го бърка. Пробвай да го изключиш и виж дали ще се оправи. Проблема за който писах, бях качил някаква версия на Мувиан на Dean и заради това така... качих друга и всичко тръгна. Инсталирах го на едно тв Сони.
Публикувано Февруари 2, 20206 гд Изключени са ми всички опции там в HDMI cec.Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 2, 20206 гд От доста време имам един единствен проблем! Ми бокс след като заспи и после го включа и много лагва, трябва да го рестартирам и тогава си върви ОК. Имате ли идея от кой процес може да е и има ли решение за това!Sent from my iPhone XS using Tapatalk ProИ моя е така. Нямам идея защо. Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk
Публикувано Февруари 2, 20206 гд Интересното е че и двата правят така и 3 и S-ката, обаче имам познати викат нямали такъв проблем или не го забелязват!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 2, 20206 гд Автор Нямам такива проблеми, преди имах проблеми с безжичната връзка мн калпава и понякога май и лагваше, сложих го на кабел и сега лети от близо година вече.
Публикувано Февруари 3, 20206 гд Незнам на мене интерфейса ми спича, след като заспи Ми Бокса! Разбира се става след определено време, не веднага! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор Предложете геймпад който работи на мибокс 3 и на Мак ще се ползва за гфорс нау и стадия? (имам дуалшок 3 но той на андроид тв 8 не работи) Гледам някакви ipega ама нямам идея съвместими ли са?
Публикувано Април 25, 20205 гд Работи перфектно на Мибокс 3! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Редактирано Април 26, 20205 гд от arm11
Публикувано Април 26, 20205 гд Автор Така мисля че се казва режима примерно за конзоли и компютри? Той директно ли работи или с usb донгъл?
Публикувано Април 26, 20205 гд Това е което върви към джойстика!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Април 27, 20205 гд Автор Някой знае ли дали мога да използвам айфона като блутут геймпад за mibox с някой апп?
Публикувано Април 30, 20205 гд Автор на 25.04.2020 г. at 23:48, simba4 написа: Работи перфектно на Мибокс 3! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Взех го ама не се ориентирам, мибокса търси блутут устройства но не го намира а пада премигва с всички ледове?
Публикувано Април 30, 20205 гд Вкарваш това нещо в usb и тръгва безжично! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Редактирано Април 30, 20205 гд от arm11 За пореден и последен път ти намалявам размера на картинката!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.