Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aндроид ТВ бокс

Featured Replies

Публикувано

Помисли пак! За да не забързва видеото? Дали не си променял настройки? И пусни някой филм с висока резолюция..над 4-5ГБ. И за субтитри искаха пари, баси...

• Отговори 396
  • Прегледа 84.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мен адски ме подразни, защото е типично българска цигания. Някой е направил безплатно приложение, вложил е много усилия, пуснал го е за всички, а друг тарикат решава да прави пари на негов гръб. Обикн

• Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми. Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk

• Здравейте, нова сбоводна добавка ТЕД в мовиан. Автоматично зареджа БГ субса, ако има такива, ако не остава на английски.

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

И да съм променял е било 2-3 мин след инсталация от тогава всичко си върви, субтитри рядко ползвам.

Това коди е много рядка боза, така и не се напънаха да направят по добър интервейс всичко е заседнало като от 90-те... и някак напомня на старите андроиди ?  отврат.... трябва пари да ми дават да го ползвам. Освен това ако не ти докара андроида до колапс ще е чудо...

Публикувано

Променял си, ама променя и на устройството. Ако ползваше IP телевизия щеше да го разбереш. 10 години и нямам устройства в колапс[emoji23]
Е на Movian какъв е интерфейса?! Даже и на Андроид не прилича. По скоро на първия Windows.

Публикувано
  • Автор

В крайна сметка няма ли по съвременна алтернатива освен тия 2 приложения за гледане на торенти без сваляне?

Публикувано
преди 4 часа, gogi6 написа:

Коди с добавките за Замунда, Зелка, Арена, Filmi2k...няма грешка, всичко работи и е ненадминато! . Отделно FreeBG и други подобни! Благодаря Марто!

Здравей,

при мен тези добавки са празни, в смисъл влизаш в тях пускаш и няма никой. По горе gogi6 е писал да се гледа назад, че е писано по този проблем, но нещо не се оправих. Ако някой знае за проблема ще се радвам да помогне.

Публикувано

Влизаш в настройките на добавката и се логваш с акаунтите за Замунда и т.н.

Публикувано

Направено е отдавна и работеше, и от известно време няма никой. Аз това питам

Публикувано

При мен винаги са работили. Инсталирани задължително от на Марто репото. Човека си ги подържа и ъпдейтва редовно.

Публикувано

я го дайте това repo?PLS?

Публикувано
Добавяш това репо и инсталираш !

http://xn--b1afkwdhn.com/repo/

Ето това:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

Абе, никой ли не ползва попкорнтайм?

Публикувано

Не работи коректно. Тръгва, когато пожелае.

Публикувано
  • Автор

Някой да помага с mibox 3, изведнъж след 2 години безпроблемност YouTube спря да зарежда клипове - като пуснеш клип и замръзва на първия кадър. След хард резет на фабрични настройки, след ден пак стана така?! Някакъв бъгав ъпдейт ли има при вас как е? ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Не знам дали това е точната тема, но тук се споменава DaPlayer и затова ще питам тук. Вчера е имало голям ъпдейт на приложението и след това вече линкът за стрийминг не работи, някой ако го ползва, би ли ми дал нов линк евентуално. Мъжът ми го ползва за телевизия, платената версия, а не мога да се ориентирам в нета къде да търся. Благодаря предварително!

Публикувано

Заповядай

http://live.bgtv.stream/bg.json

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не става този линк да се вкара в DaPlayer

Публикувано

Явно са го променили вече, ще чакаме

Публикувано

Нещо са счупили самото приложение, коментарите навсякъде са отрицателни и май решение няма. Явно наистина трябва да се чака, довечера като си дойде мъжа ми ще видя как точно си е направил регистрацията, че и това изисква за самото приложение, ама не е там проблема.

Публикувано

Стария линк вече работи.
За DaPlayer иде реч. [emoji846]

d34564a9418b08d76e757313a893d16f.png

Публикувано

Работи, ама само на мобилни данни, което го обезсмисля реално, може да са големи пакетите в плановете, ама за телевизия...

Публикувано

Работи на всичко!

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Публикувано

Линка е същя   https://livebgtv.stream/bg.json

С малката разлика,че е "https"

Публикувано

Мерси много, явно това е било проблем, сега всичко си работи супер!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой,да притежава Nvidia Shield tv 2019?

Интересува ме, много рекламираният им ъпскейл работи ли и доколко?

Мисля да го ползвам с приложението на булсат и се чудя ще видя ли някакво подобрение.

Засега съм с файър стик 4к и mecool 8s pro l, но се замислям за шийлд и се чудя струва ли си разликата в парите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.