Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aндроид ТВ бокс

Featured Replies

Публикувано

Аз имам такъв. Ъпскейла не работи навсякъде, а ако е кофти качеството на това, което гледаш, по-добре го изключи, щото става отврат. Иначе казано, подобрява при 720p и нагоре.
Колкото дали си струва - няма по-добър андроид тв бокс. Не бих си причинил нищо друго.

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 396
  • Прегледа 84.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мен адски ме подразни, защото е типично българска цигания. Някой е направил безплатно приложение, вложил е много усилия, пуснал го е за всички, а друг тарикат решава да прави пари на негов гръб. Обикн

• Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми. Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk

• Здравейте, нова сбоводна добавка ТЕД в мовиан. Автоматично зареджа БГ субса, ако има такива, ако не остава на английски.

Добавени снимки

Публикувано

Кажете какво у-во да си купя, което да възпроизвежда безпроблемно 4К филми от външнен хард(SSD)?

Имам SONY XF9005 с android 8.0, но филмите буферират през 10 мин. с VLC player, MX Player и KODI... Ресетвах го, а ма файда никаква, а не мога да му върна старата версия 7.0.

Публикувано

Хъм, странно. Аз съм с XE9005 и гледам през WiFi от NAS-a с VLC 4К съдържание без никакви драми. Също съм с Андроид8.  Поне на моя телевизор се оказа, че Lan порта е 100 мегабитов и през него няма как да гледам съдържание с по-висок битрейт/ резолюция. Добре поне, че WiFi-я на телевизора подържа 5G честотите. 

Редактирано от stangen

Публикувано

Със XF 9005 и потвърждавам ,че вградената LAN карта e 100 мегабита . По WIFI 4К върви без насичане при мен с вградения плеър на телевизора . 

NAS-a е Synology 215+.

Коди и VLC имах инсталирани  на телевизора , но ги махнах и не съм пробвал.

Следващия вариант за външно устройство , който мога да ти препоръчам е Firestick 4k + допълнителен гигабит мрежов адаптор .

Вървят на пушка всички 4к файлове бе никакъв дерт през коди . Като недостатък мога да спомена само , че кодито на файърстик не подържа пастру на многоканално аудио . Има врътки с които да се подкара , но си иска занимавка.

Ако имаш някой файл наум , който искаш да пробвам дай да го сваля и ще инсталирам коди и VLC на телевизора , да го пробвам

Публикувано

Нищо не стриймвам, искам да ми чете коректно меидиа файловете от външното ssd.

@gosta, имам проблем с 90% от филмите и това е от андроида и малкото рам, който има Сонито. Поради тази причина качествен TV BOX с поне 4GB RAM.

Публикувано

При положение, че ние с колегата нямаме драма с гледането на съдържание, явно проблема не е в малкото памет (която също е 4 гиги, но пък процесора е трагичен. Добре, че има хардуерна подръжка за съвременните кодеци). Може да има несъвместимсто с външното ти ССД. На моето Сони ползвам само VLC (задал съм му да ползва хардуерно декодиране от настройките). Между другото на другият телевизор ползвам на Xiaomi TV box-a и съм изненадан колко добре работи. Идва си с Android TV OS и e сертифициран от Нетфликс.

Публикувано
  • Автор

Някой знае ли как да блокна вбесяващите ютюб реклами ,като ползвам оригиналния апп? Пробвах дори адгард с лиценз и нищо, ДНСи също.....:(

ПП не ми се ползва онова смартютюб щото е дървено и дразни.

Редактирано от profusion

Публикувано

Има youtube vanced, аз лично не съм го тествал. Опитай с него.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз ползвам Vanced на андроид и отдавна съм изтрил оригиналната апп. За iOS не знам дали става.

Публикувано
  • Автор

За андроид ТВ става ли? До колкото чета е моднат оригинален апп?

Едит: виждам че е само мобилна версия значи не ме устройва

Редактирано от profusion

Публикувано

В андроид форума пишеше, че се тегли през сайта им, и си бил за андроид тв.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Аз чета в гитхъба им и си е мобилно не нативно за ТВ.

Публикувано
  • Автор

Върнах се пак на Smart Youtube с Lite ланчера е 1:1 като оригинала, само нямам тъмблейл превю въпреки че съм го включил от опциите.

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Тук има 2-3 интересни програми:

https://helpix.ru/appinion/202104/2411-android_tv-delaem_android_tv_udobnee.html

Публикувано
  • Автор

Нова ново приложение vPlay е добре направено (още е алфа), но му трябва торент плеър и ползвам Мувиан-а.  Има ли други хубави торент плеъри (стриймъри бе да се сваля) който да могат да търсят субтитри също из нета?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми.

Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk

81d771f5ef053e436d065f00578a09b4.jpg99ee3ed8943789cc213614614e15327f.jpg

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Някой да сподели добър апп за чистене на бокса, че уж нямам кой знае какво инсталирано а 4ГБ са се стопили до 0…..?

Публикувано

От настройките можеш да почистиш донякъде.

Публикувано

4GB са прекалено малко спри автоматичните ъпдейти и ако имаш системни приложения, които не ползваш махни ъпдейтите им, защото те се качват в тези 4гб понеже не могат да презаместят системните такива. Изчисти кеша и деинсталирай ненужни апкта, това е.

Публикувано

Не ползвате ли Elementum с добавките за субтитри a4kSubtitles и Bulgarian subs на mar33 мисля, че друго не ви е необходимо за гледане на филми...

Публикувано
  • Автор

Коди ми е най-антипатичното приложение евър!

Публикувано

Незаменимо.

Публикувано
на 13.10.2021 г. в 17:33, profusion написа:

Коди ми е най-антипатичното приложение евър!

Защо, последно време се държи стабилно, добавките за филми и субтитри се обновяват редовно и работят добре 

Публикувано

Успях с доста трудности да подкарам субс и от easternspirit за мовиан. Беше трудничко за мен заради нетипичния сайт (форум) и рандом ключовете към линловете + липсата на стандарт при изписване на сериите. Но мисля че стана. Тествах малко филми и сериали и работеше чудесно.

Публикувано

Някой има ли идея какво се случва с Da player? При смяната на телефона изгубихме приложението и сега се оказва, че го няма в апстора?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.