Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aндроид ТВ бокс

Featured Replies

Публикувано
  • Автор
на 11.01.2019 г. at 18:09, gogi6 написа:

Андроид 8.0 и MiBox 3 има проблем със плейването на определени (MPEG2 примерно) FullHD стриймове. Донякъде MxPlayer постигнаха успех, но за мен е неприемливо. В комуникация с D.Davilla(MrMC) се стигна до извода, че проблема е в андроид 8.0 и бокса. Приятел имаше нужда от бокс и му дадох моя. Сега ще видим с другия как ще е.

Пиши като го получиш сравнение с 3-ката има ли разлика в стандартните пруложения Тубата нетфликс 4к, и т.н. На мен на 3-ката ми се налага да рестартирам през 5-4 дена, има качени 2-3 приложения само обаче като му скимне и почва да лагва из менютата и трябва рестарт.

• Отговори 396
  • Прегледа 84.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мен адски ме подразни, защото е типично българска цигания. Някой е направил безплатно приложение, вложил е много усилия, пуснал го е за всички, а друг тарикат решава да прави пари на негов гръб. Обикн

• Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми. Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk

• Здравейте, нова сбоводна добавка ТЕД в мовиан. Автоматично зареджа БГ субса, ако има такива, ако не остава на английски.

Добавени снимки

Публикувано

При мен си вървеше чудесно. Само телевизията правеше проблем. С Андроид 6.0 беше перфектно. Що пипат, незнам. Лошото е, че не може да се върне. Да се спре авто ъпдейта също.

Публикувано
  • Автор

е 8 е по джиджан :)

Публикувано

Като започне да лагва, включи и изключи hdmi cec. Нищо че не е включена опцията примерно. Или изключи и включи. Зависи от текущата позиция. [emoji4]

Публикувано
  • Автор

Ще пробвам, макар че едвам се върви по менютата.

А каква е връзката с опцията?

Публикувано

Позволява контролиране с друго дистанционно. Може би това се има предвид.

Аз съм винаги с изключена опция.

Публикувано

Няма никаква логика. Но се оправя. Не знам защо.

Hdmi cec е връзка с тв-то ако го поддържа. Тоест включваш бокса - включва се и телевизора.

Публикувано

Не само вкл/изкл. С дистанционното на телевизора управляваш бокса.

Публикувано
  • Автор

Аз знам за опцията, ама защо да лагва от нея аз не съм я пуснал?!

Публикувано

Може и да не е от това. При мен при включена опция, често се случваше да не мога да "събудя" бокса с дистанционното. Оправяше се само от щепсела.

Публикувано
Дай линк [emoji4] 

BGN 100.23 25% Off | Original Global Xiaomi Mi TV Box S 4K HDR Android TV 8.1 Ultra HD 2G 8G WIFI Google Cast Netflix IPTV Set top Box Media Player
https://s.click.aliexpress.com/e/c78AuXhQ

Sent from my iPhone XS, using Tapatalk Pro!
Публикувано

Няма значение, че не си я пуснал. Просто я пусни и спри когато започва да лагва.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, утре чакам да дойде един mibox 3s. Да видим [emoji846], ще имам въпроси че отдавна не съм пипал андроид. Интересува ме филми2к, и нещо от арена със субтитри. За телевизия da player, бачка ли? И още един въпрос. За еърплей от ipad/iphone трябва ли да качвам програма или става директно? Благодаря на отзовалите се, поздрави и хубава вечер.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Слагаш Movian с кракнатите добавки и гледаш гиректно от арена/замунда без сваляне със субс :) + още няколко руски тракери

Публикувано
За телевизия da player, бачка ли?

Да,безупречно.
Публикувано
  • Автор

По добре намери приятел с булсат и ползвай приложението, аз бе бих давал пари за пиратска ТВ....или легално плащане или ако е пиратско да е фрии!

Публикувано

Някъде се споменава за “излекувана” версия без плащане.

Публикувано

Какво значи пиратска телевизия с пари? За тв, Da Player си бачка и е фри. Не че нямам кабеларка. Просто питах. По ми е важно filmi2k и това което писахте за арена и замунда.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

DaPlayer за Андроид не е free.

Публикувано
  • Автор
преди 47 минути, Kery70 написа:

По ми е важно filmi2k

Какво е това filmi2k?! за сефте го чувам.....

Публикувано
DaPlayer за Андроид не е free.

Пуснах го 3-4 пъти за проба,без да съм се заглеждал повече от една минута.Кога спира да е free?
Публикувано

Гледаш няколко минути и после иска по 2 кинта на месец. Последно така беше.

Публикувано

Аз до скоро гледах през 2k филми,но сечеше доста и си поръчах преди 10 дена amazon fire stick с инсталирани на него kodi i vavoo.Има над 4000 канала и отделно филми и сериали като някои са с бг суб,но те не ме блазнят.Взех tv stick-a заради футболните канали диемите,мах спорт ,англ. ,руски  и френски спортни канали и т.н .За 110 лв еднократно ме устройва.

Публикувано

Имал съм драма с 2к но винаги е била за малко, след презареждане на страницата се оправя. Поне на лаптопа. Сега на бокса ще видим. Някой да каже с airplay от телефона как седят нещата?

Какво е това filmi2k?! за сефте го чувам..... 

Онлайн филми, чукни го в гугъл и ще ти излезне сайта. 

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Инсталираш AirPin на бокса и имаш AirPlay.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.