Публикувано Април 16, 20196 гд А като се рутне, HBO върви ли? За нерутнато няма начин да се подкара. Поне доскоро нямаше..
Публикувано Април 16, 20196 гд Автор Е как сложих ХБО и казва не е валидно извън САЩ, нали наскоро излезна това за бг (андроид ТВ)
Публикувано Април 16, 20196 гд Не става ли да свалиш българското приложение от андроид стор и да го сайдлоуднеш като АПК? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 16, 20196 гд Не става. Амазон не са за Бг пазара, затова.Миро да каже. Явно е рутвал и е успял
Публикувано Април 16, 20196 гд Автор Мога да инсталирам АПК ама не мога да го намеря бг версията, както и това за Фюжън ТВ за Андроид ТВ
Публикувано Април 16, 20196 гд Дори и да намериш бг, няма да успееш да активираш. Иначе с първото се инсталират директно от IOS
Публикувано Април 16, 20196 гд Автор Тоест няма начин да подкарам ХБО на тоя стик? Тоя сайдлоадер не излиза в апстора дай линк? Редактирано Април 16, 20196 гд от profusion
Публикувано Април 16, 20196 гд Аз доста се опитвах и не успях. Беше преди време обаче. Не мисля, че нещо се е променило. Apple са го махнали от стора явно
Публикувано Април 16, 20196 гд Не, не съм. Има достатъчно информация в уеб пространството за руута на стика.
Публикувано Април 17, 20196 гд Аха. От седмица някъде. Логва се но казва че е неактивен линка и те кара да се логнете на ново.
Публикувано Април 21, 20196 гд От няколко дни се заиграх с Xiaomi Mi Box S и не успях да намеря разлика с тройката. Ако някой се чуди дали да заменя, лично аз не виждам смисъл.
Публикувано Април 21, 20196 гд Малко в интерфейса има, но е нищо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 21, 20196 гд Да, така е, а 3 има дори по-як дизайн [emoji4]Да S е малко ръбест Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 21, 20196 гд Cpu/ram/ как са? Няма ли разлика в процесора? 4к не подържа ли новия? Аз имам Ми3..ама не съм гледал разликите.
Публикувано Април 21, 20196 гд И тройката подържа 4К. Хардуера е идентичен. Само wi-fi на 5Gh казват че е по-стабилен. Андроида е по-читав.
Публикувано Април 24, 20196 гд Здравейте. Имам инсталиран DaPlayer на два ралични тв бокса с един и същ акаунт. Нямам налични ъпдейти в Play Store. На единия ми показва, че съм с последна версия 1.8, а на другия 2.40. Може ли някой с инсталиран плеър на Mi TV BOX S да ми каже коя е последната версия при него? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20196 гд Автор Някой ако има на Амазон стика и иска пачната версия на ХБО която е пригодена да върви на андроид 5 (firestick 2gen) да ми пише (естествено ще ви трябва легален акаунт за ХБО)
Публикувано Април 28, 20196 гд Здравейте. Имам инсталиран DaPlayer на два ралични тв бокса с един и същ акаунт. Нямам налични ъпдейти в Play Store. На единия ми показва, че съм с последна версия 1.8, а на другия 2.40. Може ли някой с инсталиран плеър на Mi TV BOX S да ми каже коя е последната версия при него? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk На моят mi box S версията е 1.18Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.