Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone SE зарежда до 3% и спира да зарежда

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

миналата седмица една вечер оставих телефона ми да падне на 0% и да се изключи. Седя така цяла нощ и на сутринта при опит да го заредя през контакта. Седи изображението с червената батерия и показва, че се зарежда поне 40 минути. Понякога се пуска и веднага. След като се пусне, показва че зарежда и е на 3% и дотам. След което иконата за зареждане изчезва и от 3% пада надолу в рамките на минути.

Имаше един работещ вариант в нета. Нагряваш задния капак със сешоар или на парото за минута две и го пускаш да се зарежда. Ефект имаше само, че моментално като го сложа на контакта се пускаше , стигаше 3% и спираше да зарежда. Пробвах и с още две оригинални зарядни - същото.

Някой сблъсквал ли се е някога с такова нещо? Животът на батерията беше 87%.

Ако се окаже, че е отишла батерията ще я сменя за 60 кинта и вдигам банкет, но дали ще е това.

Не мога да го занеса на ремонт, защото съм финансово зле сега и ще чакам средата на месеца да взема пари. Та това от мен. Някой?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Оказа се faulty кабел за зареждане. Зарежда си само ако го наместя добре. Бях в iStyle и тогава се разбра, че е от кабела. Обаче има нещо, което е дразнещо. Ползвам ли различен кабел от оригиналния, зарежда и работи първите 10 пъти и после спира. Имам дори оригинален кабел за iPod и при него така. И после мисля, че 5-тото пинче на адаптора явно нещо е изгоряло. И не иска да зарежда теелфона с тоя кабел. Само с оригиналния към телефона. ?

Публикувано

Или си вземи едим MFI сертифициран кабел от уж по-престижните марки в алито. Имам такъв кабел на ROCK и на SE-то никога не ми е правил проблем.

Публикувано
  • Автор

Точно това е, че ползвам само оригиналния, който е вече отишъл на кино. Иначе ползвам и други сетфиицирани кабели на Belkin и пак същото. Има ли някакъв модел или партида кабела на SE-то?

Публикувано

Аз що ли почвам да си мисля, че док конекторът ти е "фолти"? Зачисти го и пробвай пак, щото аз имам четири кабела и два айфона с лайтнинг. Два са от телефоните, един е Bycom и едно менте на ментето(в колата) - всичките зареждат.

Публикувано
  • Автор
преди 21 часа, gorgior написа:

Взимаш един кабел, който зарежда и ползваш само него. Другите на боклука ! Няма модели и партиди. След като нямаш оригинал, купуваш един работещ и ползваш само него.

Имам 1 оригинален, който е към телефона още като го купих. И други, които пак са сертифицирани, но не иска да зарежда с тях. 

Този оригиналният обаче се скъса и сега трябва да го глася, че да зарежда.

И на тези, дето не иска да зарежда ича такъв черен пин.

Lightning cable black pin 1

Публикувано

Кофти "сертификация" си уцелил. Виж сега, китайците реверснаха чипа на лайтнинг конектора още 2015-та и оттогава всички са "сертифицирани". Просто подбирай какво и откъде купуваш, не робувай на реклами и надписи.

Публикувано

зареждам си 2-та телефона ( 5s и SE ) с кабел 4 метра купен от LIDL за 5.50лв и нямам проблеми ! Двете оригинални зарядни са със същият изгорял пин като на снимката по-горе но не ми прави проблем просто са ми къси . Случвало се е да имам проблем със зареждането и само почиствам ( Дупката на телефона ) с клечка за зъби и всичко тръгва и така на 2-3 месеца :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.