Публикувано Декември 7, 20187 гд Преди малко телефона отказа да се събуди, не реагира изобщо. Батерията беше на 45-50%, никакви модове, комбинации и т.н. не действат. Включих го към компа, ако случайно е било от студа и да се е разредила батерията, но вече 15-20 мин няма промяна. Преди да мина през горбищата (теленор) мога ли нещо да опитам?
Публикувано Декември 7, 20187 гд Преди това имаше ли други проблеми?Моя първи XS който си взех се рестартираше често,загряваше и накрая ей така -черен екран...ама хем черен екран хем грееше и даваше свободно като му звъниш...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 7, 20187 гд Пробвай с натискане доста дълго време плюс и Пауър бутона - повече от 10 секунди Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 7, 20187 гд Аз такова поведение досега съм срещал само при един 6s... Беше в първата година от гаранцията и го смениха с нова бройка без никакви драми. Съжалявам, но предполагам, че и ти, колега, ще стигнеш до същата развръзка. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Публикувано Декември 9, 20187 гд Автор Абсолютно никакви проблеми до момента. Първо си помислих, че е от студеното, въпреки че бях навън едва 4-5 Мин. Пробвах всичко, и по 30-40 сек държах копчетата, без резултат. В крайна сметка го занесох в Теленор, предполагам, че и аз ще отида директно на смяна. До сега няколко пъти сме имали проблеми с гаранционни iPhone-и и на двата оператира и или ги отстраняваха или ги заменяха. Лошото е че на Мтел стана за седмица, а Теленор чакаха предпоследния ден. Какво да се прави, веднъж като си “влязъл в капана” няма мърдане. Поне ми дадоха една оборотна 6-ца, че моята алтенативата беше Нокия с фенерче
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате