Публикувано Април 10, 201016 гд Докато разглеждах начина по който мога да даря на форума ми хрумна идеята да се създаде телефон за смс дарения (ако е възможно де, не съм наясно с тези неща).Според мен така да се прави дарение е най-лесно и достъпно за обикновенните хора като мен.Да,вярно е ,че ще отива определен процент от сумата за оператора ,но според мен така ще има много повече дарения.
Публикувано Април 10, 201016 гд Няма как да ви карам да давате 50% за операторите и 20% на държавата. Ако от даренията към форума ще се дават 70% на вятъра, аз не искам дарения. След като не ти е възможно да дариш по-начините които има, не дарявай.
Публикувано Април 10, 201016 гд Който иска има начин винаги. Аз съм дарявал и по банков път и на крак сега ще даря и чрез протеже.
Публикувано Април 10, 201016 гд Ами щом си готов да дадеш 70% на някой друг, вместо да отидеш до най-близкия банков клон и да ги наредиш по сметката срещу 1-2 лв. такса, то наистина няма смисъл да даряваш.
Публикувано Април 10, 201016 гд Автор Това е просто предложение и пак казвам не бях запознат с процентите които отиват за операторите/държавата.Просто ми хрумна като идея
Публикувано Април 10, 201016 гд Ами аз например като среден гражданин на тази държава намирам обстановката при Сашето за уникално предразполагаща за по някоя бира.... Другата седмица пак ще му се изръся Не забравяйте, че всичко става със средства... Редактирано Април 10, 201016 гд от The Shaman
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.