Публикувано Април 10, 201016 гд Като си пусна камерата обективчето което по принцип се отваря се появява и така си остава, не иска да се отвори и нищо не се вижда. И преди ми се е случвало но след няколко респринга и ребуута се оправя, но сега....тц. Ако някой помогне ще съм много благодарен. Благодаря предварително
Публикувано Април 11, 201016 гд Рестор като за начало и после http://bgiphone.com/service.php при необходимост.
Публикувано Април 11, 201016 гд Fix user dir permissions от SBSettings или BossPrefs? Ако не поразклати го малко телефона може нещо да се е разместила камерата, мисля така правеше ако се извади камерата на телефона.
Публикувано Април 14, 201016 гд Автор Камерата някак се оправи от нищото Между другото забелязах това след като инсталирах Opera mini и се чудя възможно ли е по някъв начин проблема да е дошъл от някое приложение.
Публикувано Май 19, 201015 гд Здравейте, и при мен спря камерата. Почнах да махам едно по- едно приложенията, които съм инсталирал последно, но все още няма резултат.
Публикувано Май 20, 201015 гд Благодаря ви, какво ли не опитах и не иска, остава вече с чук да го ударя, може и да тръгне.
Публикувано Май 20, 201015 гд Един път на баща ми телефона беше така и се оправи с Reset all Settings.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате