Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Заслужава ли си от 6S към 8?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, ползвам iPhone 6S от юни 2016 г. Телефонът си бачка перфектно, но проблема е малкото памет, тъй като е 16GB. Имам доста снимки и клипчета на детето, но искам всички да са ми на телефона, а не постоянно да ги прехвърлям на компютъра за да освобождавам място. Та основният проблем е именно малкото свободна памет, с която разполагам. Ако си бях взел телефон с по-голям капацитет, сега нямаше да се замисля за нов телефон.

Обикновено ползвам телефон средно около 3 години. Колебая се дали да взема нова 8-ца 64GB, въпреки че вече е модел на почти 2 години. Цената ме устройва. Иска ми се най-новият модел, но просто цената е нереално надута и не ми се дават такива пари. Все пак говорим просто за телефон. Фен съм на марката и няма да я заменя за друго, но в последно време чисто се самозабравиха с тези цени на новите им модели. Старите пък също държат цените си и като цяло положението не е ок. Видях, че 7цата - 128GB е горе-долу на същата цена като 8 - 64GB, но пък е още по-стар модел. 

Като цяло съм раздвоен и се нуждая от съвет. Има ли голяма и осезаема разлика между 6S и 8, освен стъклото отзад? Заслужава ли си подобен ъпгрейд? Питам най-вече хора, които са минали по този път. 

Прочетох и на няколко места, че най-вероятно iOS13 няма да е съвместима за SE и 6S, но не знам колко е вярна. 8-цата предполагам и се надявам, че поне до iOS 15 (включително), че и 16 ще върви. 

Публикувано

Ще усетиш осезаема работа в бързината на работата ако вземеш 8. Така и така ще взимаш нов телефон, защо не помислиш за Хr модела. Цената няма да е много по-висока от 8, но получаваш всичко като нов и актуален хардуер и максимално дълга поддръжка. Също така и новите модели предоставят новия метод на работа без хоум бутон. Бързината спрямо 6s ще е още по осезаема. Спрямо 8 не чак толкова, но със сигурност поне поддръжката на Xr ще е по-дълга от на 8.

Публикувано

Чак сега  разбрах,че преди два месеца съм си взел най големия кривак.Интересно ми е кой по малък кривак трябваше да си взема,от всички криваци?

Публикувано

Кривата линия за един е идеална права за друг, въпрос и право на собствена гледна точка, ако беше питал кой "кривак" да си вземеш преди два месеца все някой ще ше да те посъветва, но понеже не си сега вече е "късно либе за китка".... ?

Публикувано

Ами ето,откъде да знае човек! Ама ако съм знаел,точно теб и gorgior щях да питам,къде да дам още едни 2К+ за по малкия кривак и батерията да не може да ми изкара и ден,и за бонус да имам шум в .....ушите (ако си чел другата тема).

Публикувано
  • Автор

Момчета, моля Ви без конфронтации и излишно напрежение.

Публикувано

Аз пък като също ползващ Xr искам да попитам господина gorgior какво е определението за кривак? Какво му е кривото, да знаем ние прецаклите се? А и като не му знаеш каква е цената ( както пишеш ) как разбра колко са му малко или много и на база какво определи тези свой думи? Какво показва пазара, като е най-продавания от всички модели iPhone пуснати през третото тримесечие на 2018-та година? Как не ти писна да мразиш всичко и всички и да си налагаш мнението с плюене?

Публикувано
  • Автор

На Xr не ми харесва единствено, че няма 3d touch. Не, че е нещо, което не може да се преживее, но все пак никак не евтин телефон, а никой не може да обясни защо са премахнали тази функция.

Публикувано

Въпреки задочния спор ми е интересно да получа мах информация за този телефон тъй  като съм се насочил към него като подарък за жена ми. Интересно е да се пише на истина как се държи този модел има ли недостатъци освен тъча и тн. 

Публикувано

Приеми Xr като iPhone от старата школа(почти). Едновремешният екран, с всичките му плюсове и минуси, новия процесор и недоразумението "лицево разпознаване". Това го отличава от 8.

Публикувано
преди 2 часа, skpavlov написа:

Въпреки задочния спор ми е интересно да получа мах информация за този телефон тъй  като съм се насочил към него като подарък за жена ми. Интересно е да се пише на истина как се държи този модел има ли недостатъци освен тъча и тн. 

Телефона е с последния хардуер на епъл и с новата версия фейс ай ди. Разликите му от премиум моделите Xs и Xs Max е в дисплея и втората камера. Дисплея не е олед а лсд, камерата е абсолютно същата като основната камера на премиум моделите, като липсва втората камера. Доста тестове в реални условия доказаха, че качеството на заснетите изображения и видеа, по нищо не отстъпват на премиум моделите. Телефона напълно си заслужава парите според мен! Ако бюджета е по-нисък просто няма да е модел без хоум бутон или ще се закупи втора употреба.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.