Публикувано Март 4, 20215 гд Аз не, отказах се. Пробвано 2 пъти на Х на жена ми.Sent from my iPhone Ⅻ [emoji769] using Tapatalk
Публикувано Март 4, 20215 гд При повече опити, но първо угасих телефона през генерал. Не съм включвал или изключвал каквото и да е. Редактирано Март 4, 20215 гд от skpavlov
Публикувано Март 5, 20215 гд преди 14 часа, venelin111111 написа: Аз не, отказах се. Пробвано 2 пъти на Х на жена ми. Sent from my iPhone Ⅻ using Tapatalk За "X" си има прфектно работещ дйеил от checkra1n,който винаги си е работил на всичко от iOS 12 up...
Публикувано Март 5, 20215 гд За "X" си има прфектно работещ дйеил от checkra1n,който винаги си е работил на всичко от iOS 12 up...Исках този да тествам, не може ли? Знам , че не е важно , но от iOS 10 JB не ползвам.Sent from my iPhone Ⅻ [emoji769] using Tapatalk
Публикувано Април 4, 20215 гд SE iOS 14.4.2 - дъждът ръси ако отметнете да джейлва неподдържани ОС. Телефонът лети, всичко работи без...избирането на номера от СИМ или фейс.
Публикувано Април 15, 20214 гд Някой на 14.3 може ли да провери дали има менюто significant locations в privacy?Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Публикувано Април 16, 20214 гд Там е, след рестарт се оправи, нещо се е омазало явно!Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Публикувано Април 19, 20214 гд Да попитам някой с explore tv да има проблем. С джейл и Abypass не работи. След рестарт и без джейл пак не работи.
Публикувано Април 20, 20214 гд Libhooker pro ще е само за Таурин!Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Публикувано Април 22, 20214 гд Някой с Айфон 12 и 12 про може ли да ми изпрати library/wallpaper папката, за да си сложа стоковите тапети?Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Публикувано Април 22, 20214 гд Не, трябва ми самата папка с файловете вътре за да мога да ги използвам и директно да ми излизат в settings/wallpapers.Благодаря! Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Публикувано Април 28, 20214 гд Това вършили работа iPhone 12 wallpapersСтана перфектно, като извадих нужните файлове с няколко туийка и ги модифицирах!Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.