Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 7 не звъни

Featured Replies

Публикувано

От вчера ми се появи един проблем. Имам iPhone 7. До сега всичко беше добре, но вчера на няколко пъти, някой ми звъни и екрана светва, но няма звук. Провеждам си разговора, затваряме и му казвам да ми звънне пак. Всичко нормално, има си звук. След това си оставям телефона, след час два, ново позвъняване и пак няма звук, само екрана светва. След разговора, тествам пак няколкоп пъти и няма проблеми. Значи не е хардуерен проблем, защото телефона има звук. Всички опции за звук са пуснати. Явно телефона си звъни, но като поседи без да го пипам по дълго време и няма звук при звънене. Рестартирах го, и след това няколко часа до вечерта нямах никакви проблеми. През нощта го заредих и сутринта го рестартирах пак (винаги си го рестартирам след зареждане) и днес при първото ми входящо позвъняване, пак няма звук. 2 минути след това пробвам, пак си има. Много е странно, само като е седял по дълго, няма звук. Някакви идеи?

Публикувано
  • Автор

Ако не се оправи, това ми е следващия вариант, но викам първо да питам, ако е нещо, което се е срещало често. А и до сега не ми се е налагало да връщам заводски и не знам какво се губи, какво се запаметява, кои настройки ще се разместят и т.н. Предполагам най-добре е да направя backup към компа и след това да върна от там?

Публикувано

Най-добре ще е, да ресторнеш с компютър. Информацията ти се връща с последваща синхронизация с клауда, а бекъп-а забрави за да намалиш риска да си върнеш бъгчето(ако е софтуер). Ще си правиш нови настройки на ръка, но това не е болка. Подозирам(само подозирам), че проблемът е хардуерен, нищо, че после работи. Седмицата има особен аудио чип, който на всичко отгоре се слави с дефекти. Самият аз съм потърпевш, но адаша ми го оправи(Алексервиз).

Публикувано
  • Автор

Ами той още ми е в гаранция. Ако не се оправи след заводски го давам на ремонт от където съм го купил.

Преди да върна заводски, пробвах нещо друго. Смених мелодията на звънене и я върнах пак, също изключих и включих пак блутуута и от тогава няколко часа не е имало проблем. Ще видя как е до утре. Логиката за мелодията я видях в един сайт, че подобен проблем е изчезнал след смяна на рингтона. А това с блутуута малко ме съмнява, но ако е доловило на някой слушалките, може да си мисли, че има вързано нещо към него. Знам, че попринцип не работят така нещата, но бъгове всякакви. Ще изчакам и ще видя. Ако се сетите нещо друго, пишете. Аз заводските и ремонта си ги знам като слдващи стъпки, ако не се оправи.

п.п. Забравих да спомена, когато няма звук няма и вибрация. За това си мисля, че е бъг, защото ако е хардуер, няма и двете по едно и също време да прекъсват.

Редактирано от yo_asakura

Публикувано

Да не си пуснал "do not disturb" режим?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Не, проверявах и за това.

Публикувано

Никак не е трудно, като изчезне звука, да увеличиш/намалиш с бутоните и да видиш дали не е на слушалки/блутуут ... а също и да си позчистиш порта .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.