Публикувано Август 13, 20196 гд Беше ми скучно ? баси майна тъпото ? дано бакъпа от клауда сработи че не ми се свалят 50 приложения и логване... Редактирано Август 13, 20196 гд от profusion
Публикувано Август 13, 20196 гд Автор Защото е възможно да не иска да прави бакъп на 12.4! При положение , че е правен такъв на по-висока версия(13)
Публикувано Август 13, 20196 гд Така е , но ако си има бекъп на 12+ положението е ОК Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд преди 9 минути, gogi6 написа: Защото е възможно да не иска да прави бакъп на 12.4! При положение , че е правен такъв на по-висока версия(13) Сравоти даде го отделно 12.4 и 13 (беше не избираем) и с 12 стана йееее пак съм олд скууул с батерийка! ?
Публикувано Август 13, 20196 гд Ако имаш бекъп с 13 няма да направи нито ръчен нито автоматичен с 12 от опит го знам. Редактирано Август 13, 20196 гд от skpavlov
Публикувано Август 13, 20196 гд Нали писах че стана. Имах бекъп на 12.4 и на 13 бета 5. След рестор и даване, че искам да върна бакъп ги виждам и двата но може да се избере само 12.4. След избора на този за 12.4 всичко е ОК.
Публикувано Август 13, 20196 гд Автор Е да, но сега няма да ти прави бакъп занапред. Докато не ъпдейтнеш до 13.
Публикувано Август 13, 20196 гд Един месец ще устискам, важното е че батерията ми се държи както трябва вече .... ПП само аз ли имах такъв проблем? Редактирано Август 13, 20196 гд от profusion
Публикувано Август 14, 20196 гд Да само ти. Батерията при мен държи по-добре от 12+Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20196 гд И при мен държи на 13.Само не разбрах как преценяте за няколко часа, че батерията е топ? [emoji848]
Публикувано Август 14, 20196 гд И при мен държи на 13.Само не разбрах как преценяте за няколко часа, че батерията е топ? [emoji848]Писъл съм тук в темата за батерията Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20196 гд Хора, с тия 3-дневни батерии ще ме принудите да слагам бетата и на телефона Наистина ли е толкова добре? Само на айпада съм я сложил и там много не може да се прецени, защото по принцип си изкарва доста. Ама на Хс Мах-а вече едвам ми изкарва пълни 24 ч. с 12.4, което е дразнещо. Лошото е, че не знам дали часовника ще се разбира добре с иОС 13, т.к. не искам да го ъпдейтвам. Там няма рестори и е много тегаво, ако има проблеми (а често е така с бетите). Май ще устискам още месец... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20196 гд На стен бай ще изкара 3 дни ,но да кажем , че е приблизително като 12+. С други бети е било по- злеSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20196 гд Ако си ползвате телефоните пълноценно,няма как да изкара 3 дни,това са измишльотини.Пускате нет,само когато ви трябва.Спирате Блутут.Намаляте контраста,и незнам още колко други безмислени операций. Нека обсъждаме промените по операционната система.За батерията на всички трябва да е ясно,че докато сме в бета версия,няма да е "китка за мирасане".
Публикувано Август 14, 20196 гд За пълноценно и ден не давам! Аз зареждам всяка вечер че и през деня по някой път, така че... Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Август 14, 20196 гд И да не забравите да видите на колко процента ви е паднал battery health-a.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.